Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt köztetek olyan aki...

Van itt köztetek olyan aki úgy vállalta be a lombikot, hogy tulajdonképpen csak megcsinálta mint egy feladatot ami ahhoz kell, hogy végre békén hagyják?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak a számomra mérgező környezetem miatt vállalnám be hogy végre meglegyen már a gyerek, hogy ne kelljen folyton azt hallgatnom hogy már öreg vagyok és nincs esélyem. Végig lehet így csinálni? Szeretnék nagyon gyermeket de irtózom a lombiktól, de már úgy érzem inkább alávetem magam , megerőszakolom magam és megcsinálom.

2022. febr. 17. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen lettem terhes lombikkal. Egy pillanatra sem éreztette az orvosom a korom. Sőt.. Bíztatott. Sosem késő. ❤️
2022. ápr. 17. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
A 36 ev meg nem veszes de azert azt se felejtsuk el, h ketyeg az ora es evrol evre rosszabbak az eselyek, az evek pedig nagyon fognak porogni ha egyszer lombikra adod a fejed. Kezdjuk ott, hogy honapok mire idopontot kapsz es mindrn vizsgalat meg lesz. Aztan ha a sikertelen probak kozott 3 honap pihi ha nem zsebbol akarod finanszirozni. Itt most azt kell merlegelni, hogy ha esetleg ugy alakul, h ki futsz az idobol azt hogy eled meg. En 28 eves vagyok es orulok h mar belekezdtem hiszen eddig 2 sikertelen es lassan egy ev el is repult. Ha meg tobb gyereket is vallalnek akkor meg jobban szorit az ido.
2023. máj. 9. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!