Lombiknál tulajdonképpen megerőszakolnak egy petesejtet?
Tudom, hogy le leszek pontozva, de én ezért nem akartam lombikot soha. Az a gyerek sose született volna meg, okkal. Lehet, hogy csak hosszútávon ütközik majd ki, de nekem nagyon természet ellenes.
Jöhet a 0%, attól még ez a saját személyes véleményem.
Én most kezdtem a meddőségi kivizsgálásokat, de ezektől a természet rendjébe "beavatkozásoktól" őszintén szólva én is félek. Az hogy természetes úton nem jön össze a baba, az azt jelenti, hogy nekem valamilyen rendelenességem/betegségem, hívjuk akárhogyan, de valami bajom van. Naponta sírok, szenvedek attól, hogy a környezetemben mindenki szül, csak nekünk nem jön össze, és én nem szeretném, hogy ugyanezt a szenvedést a gyerekemnek is át kelljen élnie. Pedig ha lányom születik jó eséllyel örökli a dolgot (főleg hogy anyós részéről is vannak nőgyógyászati problémák, úgyhogy arról a részről is öröklődhet).
Etikus-e mesterségesen létrehozni egy éltet, csak azért, hogy én elmondhassam magamról, hogy anya vagyok, csak azért, mert én nagyon szeretném, ha tudom, hogy felnőttként ugyanezekkel a problémákkal kell majd megküzdenie, mint nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!