Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek volt inszeminációja...

Akinek volt inszeminációja segitene?

Figyelt kérdés

Elsö inszem. Vasárnap kell teszteljek. Szedem a progit ahogy az orvos mondta. Ha negativ a tesztem vasárnap,akkor abba kell hagyjam,mert állitolag addig nem jön meg,amig használom.

Na már most ma elkezdett enyhén görcsölgetni a hasam. Akkor mégis csak meg fog jönni magátol,vagy hogy van ez most?

Össze vagyok zavarodva....

Segitenétek?!

2022. febr. 4. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Attól, hogy elkezdtél görcsölni, még nem biztos, hogy meg fog jönni, de ha mégis, szerintem akkor is csinálj 1 tesztet, biztos, ami biztos, és hagyd abba előbb a progit (ha vasárnap előtt megjön). Ha nem, akkor pedig, ahogy az orvos mondta.

De szurkolok!

2022. febr. 4. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem normális, hogy mielőtt megjön, 1-2 nappal korábban már vannak görcsök (mármint normál ciklusban is). Én mind a 4 inszememnél aznap hagytam abba a progit a görcsöktől függetlenül, amikor negatívat teszteltem a 14. napon.
2022. febr. 4. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon köszönöm a választ lányok!!

Vasárnap tesztelek, addig szedem a progit, ha negativ akkor hagyom abba.

Nekem 16 napot mondott az orvos az elsö teszttel,inszem után.

Annyira boldogok lennénk ha sikerülne,majd 3 éve próbálkozunk....

2022. febr. 4. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amúgy voltak görcseim akkor is, mikor terhes lettem (természetes úton). Szerintem a görcs miatt még nem szabadna abbahagyni a progit neked, hátha nem is mensi készülődik.
2022. febr. 4. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem progeszteron pótlás mellett is megjött, mind a három inszemnél. 🤷
2022. febr. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!