Rettegek az újabb negativ teszttöl, lelkileg kikészültem?
26 negativ teszt,26 negatív hónap áll mögöttünk,úgy hogy semmi bajunk sincs,minden vizsgálaton túl vagyunk,minden eredményünk tökéletes csak épp nem jön össze a baba.
Most volt az elsö inszemünk, hétvégén kell teszteljek, de már elöre félek az ujabb csalódástól,hogy megint nem sikerült. Nem is akarok tesztelni, de muszáj, hogy tudjuk az eredményt, mert kezdjük majd a 2.inszemet, ha negativ a teszt.
Nem is tudom milyen választ várok, csak jol esett kiirni magambol.
Fejben tedd magad rendbe. Engedd el kicsit a témát és hidd el összejön. Túlságosan rá vagy görcsölve és negatív vagy. Ezt nem szabad.
Nekünk több mint két év után sikerült úgy hogy endom van (2x műtöttek vele) és azt mondta egy orvos hogy csak lombikkal lehet gyerekünk.
Sajnálom 🙁 nekem ma reggelre jött meg...megint. Mi még "csak" egy éve próbálkozunk. Tudom milyen fájdalom ez. Könnyű mondani, hogy engedje el az ember...holott körülötte mindenki terhes, a többediket várják, és eddig maximum a 2. hónapban összejött nekik. Persze próbál az ember nem féltékenynek lenni. Nem irigykedni. Keresi a válaszokat a miértre... próbál előre menni, élni az életét de ezt a hiányt nem tudom mi pótolhatná, mi segíthetne. Talán ez a legalapvetőbb ösztön egy nőben, hogy gyermeket szüljön és neveljen, fogalmam sincs egy ilyen dolgot hogyan kell elengedni...
Tudom ezzel most talán nem sokat segítettem csak nekem is muszáj volt ezt leírnom. Sajnálom 😔 Bárcsak tudhatnám a megoldást erre az élethelyzetre, de én is csak a negatív teszteket "gyártom" hónapról-hónapra minden mensi előtt 1 nappal...
Szia! Engedd el egy kicsit! 5 éve vagyunk együtt soha sem védekeztünk úgy voltunk vele ha jön akkor jön. De nem jött..
2 éve küzdünk érte .. Férfi oldalon rendben volt minden az első sperma vizsgálaton.. Elmentünk minden féle meddőségi ki vizsgálásra romlottak a katonák.. Egy inszemen vagyunk túl, utána méh tükrözés és utána lett volna lombik .. de inszem után elengedtük kicsit a dolgot mondván hogy "lombikkal úgyis sikerül nem is idegeskedtünk már rajta".. 2-3hónap múlva vártam hogy meg jöjjön (elsőnek vártam akkor nagyon a mensest :D addig sohasem) de késett 6napot és pozitív lett a teszt spontán sikerült :) .. tudom igazságtalan az élet ,nekünk is meg adta de elvesztettük 24hetesen.. más meg szüli a babákat ha kell ha nem tudom teis ezt gondolod mert mi is.. de nem adjuk fel de nem fogunk újból így rá görcsölni és ti se tegyétek mert lelkileg mentek tönkre ! Sok sikert🙏❤️
Negatív lett a tesztem. Az inszem se segített. Még egyet megpróbálunk aztán befejeztük mi is. Ugy döntöttünk a férjemmel elutazunk kicsit pihenni, elengedjük most ezt a babatémát.
Hátha igazatok lesz s sikerül, ha nem akarjuk görcsösen.
Minden jót mindenkinek! Kivánom hogy gyermekre leljünk 💜
15-össel értek egyet, ha inszeminációnál tartotok, nagy valószínűséggel még nincs minden kivizsgálva. Sok mindent csak 2 sikertelen lombik után néznek.
Ha úgy döntöttetek, most pihenjetek, de bőven van még lehetőség gyerekvállalásra. Pihenés után ásd bele magad a témába, csatlakozz fb-os lombik csoportokhoz! Sokat tanulhatsz. Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!