Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek fel kéne hívnom a...

Szerintetek fel kéne hívnom a dokit?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy először az 5. dpo-n tapasztaltam 2-3 icipici csepp vért a bugyin, majd tegnap a 11. dpo-n ismét tapasztaltam vérzést 2 alkalommal is, egymást követő pisilés után a wc papíron (a két pisilés közötti idő alatt a bugyin nem lett folt), de azok már kb 5 Ft-os nagyságú foltok voltak. Azóta megint semmi jele vérzésnek.

Többet járok pisilni mint szoktam, és ma reggel émelyegtem is, bár az már lehet az idegtől😅

Én esetleg a rossz progeszteron szintre gyanakszom, mert tavaly nyáron nem lett túl jó az eredményem, és akkor nem is jött meg sokáig miatta, orvosilag lett meghozva, de ilyen nem volt akkor sem. Ciklusom azóta már normális 28-29 napos.

Ti mit gondoltok? Szerintetek nagy lehet a baj?

2022. jan. 30. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne ezzel felhívnod a dokit?
2022. jan. 30. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem tuti nagy a baj!!!!

Meg fog jönni vagy nem!!!

Hìvd a dokit azonnal!

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. jan. 30. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
🤣🤣🤣🤣🤣🤦
2022. jan. 30. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Persze, vasarnap du 6kor. Mindenkepp, imadni fogja!!!
2022. jan. 30. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ma gondoltam felhívni:)
2022. jan. 30. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálj előtte egy tesztet, ha negatív nézess hormot következő ciklusba
2022. jan. 30. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
PCOS
2022. febr. 1. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül?
2022. febr. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!