Meg néznézek az eredményem, ideális- e gyermek vállaláshoz?
2 hét múlva megyek nő gyógyászhoz, de nem tudom hogy jók ez az eredmények és nem bírok várni addig! Hátha valaki ért hozzá
Ideális e gyermek vállaláshoz vagy esetleg van- e gondd. 5 éve nem esek teherbe. [link]
Persze, én sem, csak egy ötlet :)
A többihez én sem értek, azért nem írtam rá semmit :D
Jobban járnál ha ki bírnád várni azt a 2 hetet, latod, itt csak mindenki szerintem meg nem értek hozzá, te meg idegeskedhetsz.
Nyugodj meg, a vizsgálat majd megmondja, mi lehet a gond, az orvos meg talán tudja is mi a teendő.
Ami rajtad múlt már megtetted ezzel a kivizsgálással, 5 év után meg az a 2 hét már semmi. (Tudom, tudom, de nyugodj meg, sínen van a diagnózis)
Kedves 8as, képzeld nekem meg nincs is pm-em, mégsem okoskodok, és nem hiszem, hogy értek hozzá, mert ez ennél sokkal komplexebb, minthogy rohadt magas, ráadásul a pajzsmirigy működését f3,f4 értékek függvényében vizsgálják, egy sima tsh kevés.
És ezzel lezártam a témát, nem fogok vitatkozni.
Jó akkor legyél okos anélkül hogy pm lennél :D Örülök hogy kielégültél ezzel az idefröcsögéssel :D
Teherbe eséshez a tsh IDEÁLIS tartománya 2.5 ALATT van.
Teherbe esés UTÁN kell TSH ÉS T4 értékeket nézni, a TSH 2 alatt, a T4 a normál érték felső határához kell hogy közel essen.
Szivesen nagypofa: egy endokrinológustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!