Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet róla szó hogy PCOS vagyok?

Lehet róla szó hogy PCOS vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát de nem jön össze illetve a menstruációm is ritkán jön meg,ebből feltételezem hogy ez a bajom, esetleg diétával fogyással lehet ezen javítani?

2022. jan. 10. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg menj orvoshoz es kiderul. Ha ritkan jon meg, nyilvanvaloan gond van, en ebben az esetben mar gyerekvallalas elott utana jartam volna a dolgoknak, hiszen szerintem alapbol fontos az egeszsegunk, nem csak akkor, amikor babat tervezunk.
2022. jan. 10. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Magadtól nem fogod tudni megoldani, ha PCOS. Inzulinrezisztencia lehet az oka, ahhoz pedig orvos kell, és kezelés.
2022. jan. 10. 14:27
 3/10 A kérdező kommentje:
TB alapon mennyi idő körül járni a dolgokat? Valakinek tapasztalata ebben?
2022. jan. 10. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg és az se biztos hogy tényleg hozzáértőhöz kerülsz..
2022. jan. 10. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet időt mondani, attól függ, hogy mi a bajod, és még az sem biztos, hogy 1 problémád van. pld. PCOS nőgyógyásznál UH-al kiderül, de az endokrinológusnál még több problémát is találhatnak.
2022. jan. 10. 14:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Magándokinal mennyi a vizsgálati költség?
2022. jan. 10. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Millio+1 maganorvos van, de az arakat megtalalod az adott honlapon.
2022. jan. 10. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy magánorvosi vizit 18-25000 Bp-en, plusz az elrendelt vizsgálatok árai, UH és vérvizsgálat.

Két vizitre legalább kell számítani. Tehát durván 100ezer ráfordítással kiderülhet mi a bajod, és kezelést, gyógyszert is kaphatsz rá.

Ha minden jól megy nálad egy év múlva már lehet baba.

2022. jan. 10. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Engem inkább Miskolc érdekelne az van hozzám a legközelebb,én is remélem hogy röpke 1 év alatt sikerülne
2022. jan. 10. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Menj el nőgyógyászhoz (sztk), győzd meg, hogy írjon fel hormon panelt (3 pontos vércukor és inzulint is!!) (sztk) és az eredménnyel menj el endokrinológushoz. Utána kérdezhetsz sztk-ban, hogy mikor kapnál időpontot, ha sokára, akkor magánba mész, és spóroltál kb. 40 ezret a vérvételen.

Idő: nődoki akár kövi héten is fogad, vérvételre következő ciklusnál kell menni, 2x. Ez mondjuk 1.5 hónap minimum, aztán endokrinológia.

2022. jan. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!