Milyen vizsgálatok várnak ránk, ha nem jön össze a baba?
5-hónapja próbálkozunk vele, de eddig semmi.
Nem tudom miért,kezdek kicsit félni hogy nem is lehet babánk, de próbálok nem aggodalmaskodni.
Tudni kell, hogy én beteg vagyok cukorbetegségem van, illetve hashimoto-m is. De egyik betegségem se súlyos, abszolút kordában tartom egészséges életmóddal, és az orvosom szerint a leleteim csodálatosak, és ez így nem indok szerinte arra, hogy ne essek teherbe.
Csak azért írom le mindezt, nem tudom a cukorbetegeknek más-e a meddőségi vizsgálat, vagy valami. :) A férjem teljesen egészséges.
Sokszor hallottam hogy párok meddőségi vizsgálatra mennek, de ezen belül nem tudom pontosan ez mit jelent, milyen vizsgálatot?
Mit vizsgálnak? És hogyan?
Én 27-éves vagyok, a párom 33.
Párodnak sperma és andrológiai vizsgálat.
Neked vérvételek, ahol mindenféle hormonokat néznek, illetve petevezeték átjárhatósági vizsgálat.
Ezek az alapvizsgálatok. Ezek eredményétôl függenek majd a továbbiak.
3-as.
Ez az 1 év csak "szokás". Nekem azt mondta a doki, amikor elkezdtünk próbálkozni, hogy 6 hónap után elkezdhetjük a kivizsgálást. Akkor 28 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!