Kinek hanyadik lombik sikerült?
Első, de úgy tudom, hogy ez a ritkább eset. Én minden követ megmozgattam volna egy saját kisbabáért, amíg van lehetőségem.
Van olyan ismerősöm, aki 15 éve lombikozik, már több helyen volt külföldön is, de nem sikerül nekik. Minden tiszteletem a kitartásáért, de borzasztó nehéz utat választott szegény, megszakad a szívem, ahogy hallgatom a történeteit.
12 beültetésből a 3. és a 6. volt sikeres. Előbbiből a 20. héten elveszítettük az ikerbabáinkat, utóbbiból született egy kislányunk (szintén ikerterhességnek indult).
Nekifutottunk még egy 13. beültetésnek is, de előtte már elhatároztuk, hogy lesz, ami lesz; nem lesz több lombik, hormonkezelés; ezután már nem küzdünk tovább. Végül nem került rá sor, mert a hosszú protokoll 'leállító (GNRH)' fázisa után nem jött meg a mensesem, mert 11 év után egyszer csak spontán megfogant a kisfiunk, -elvileg- elzáródott petevezetékekkel. Ő most 1 hónapos.
Nekem az első majdnem sikerült (idén márciusban), a 10. héten leállt a baba szíve. 😥 Nagyon megviselt, ezért nem mentünk még azóta vissza, nem vagyok olyan lelkiállapotban.
Egyik barátnőmnek a 13. beültetés sikerült.
Három volt kolleganőmnek pedig egyik sem, pedig sok évig jártak, ketten közülük örökbefogadtak, a harmadik kutyázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!