Ezek lehetnek progeszteron hiány tünetei? Mit tehetek a megoldás érdekében?
Utóbbi bő egy évben elhúzódó menstruációtól szenvedek. Általában 10-12 nap egy vérzés, 28-30 napos ciklusok mellett. Nagyon kellemetlen, beszéltem orvossal, "elmúlik", volt a válasz...
Ebben a bő évben 3 vetélésem volt. Kettő természetesen távozott, egy-egy héttel az egyértelműen pozitív hcg tesztek után (tehát kb 5. héten), egy missed ab lett, mert nem fejlődött, majd elhalt az embrió.
Tudom, hogy ez orvosi kérdés elsősorban, de ahol élek nagyon nehéz orvost találni ebben a helyzetben és amennyire foglakozott a problémámmal az eddigi orvosom, azzal annyira nem vagyok elégedett, sajnos ezt kell mondanom...
Igen, lehet. Nekem még rosszabb is volt
Keress egy normális orvost
Nem tankönyvi, de nem kizárt hogy az IS van a háttérben. A tiszta progihiány sokkal ritkább mint ahányszor empirikusan progipótlással kezelik a fel nem ismert problémákat. Inkább más hormonprobléma mellé társul. Csak ugye komplexen kezelni nehezebb, mint felírni a progit.
Három vetélés után bármennyire is borzasztó az egészségügy útvesztőiben ténferegni, az otthoni guglidiagnosztika már kevés lesz. Keress normális orvost!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!