Kémiai terhesség?
Korábban írtam már, hogy nem várt napja előtt pozitív hcg teszt, erősödik. Hcg vérvétel is bőven erősödőtt. Pénteken már 96 mUI/MI
Szombaton a nem várt napján a clearblue teszt 2-3 hetet írt, erősödő predy is (majdnem egyforma erősségű a kontrollal)
TUDOM, akik oktatni szeretnének, szét parázom magam és bújom a netet. De ne ítéljetek, ez nagyon nehéz főleg hogy volt korábban missed ab.
A lényeg, ma reggel csináltam egy újabb tesztet, amilyet eddig is és halványabb lett egy kicsit mint 2 napja..
ez kémiai terhesség? Azóta semmi barnázás, semmi vérzés.
Holnap elmegyek egy hcg-re az fog nekem konkrét választ adni TUDOM!
De volt valakinek ilyen szituáció, lehet baba?
10-es :)
11.-én (10.DPO) : 10,17 mUI/MI
13.-án (13.DPO) : 96,25 mUI/MI
Izgulok már nagyon :) délután eredmény.
De van derékfájàsom folyamat. Nem fájdalmas csak kellemetlen. Nyomódik. De a jobb oldalon főleg. Lehet oda sugárzik ki?
Igeeeen:) hcg: 370 mUI/MI
Eközben elmentem nőgyógyászhoz is, hasi uh-al már látta hogy méhen belül van egy pici petezsák ❤️
Na ez nem kémiai az már biztos 😊
Sok sikert!
November 13-án volt 96,25 mUI/Ml, igaz? És ma 29-én pedig 370 mUI/Ml?
Nekem ez 16 nap alatt nagyon kevés növekedés. Remélem, hogy a te szervezeted csak lassabban termeli a hcg-t. Szorítok neked!
Neeem, bocsánat elírtam. Teljesen máshol volt az eszem 😀
23.-án : 10es hcg
26.-án: 96-os hcg
29.-én: 370-es hcg
Bocsibocsi :/
Jaaa, az más. Akkor teljesen tökéletes! Örülök, hogy csak elírás volt! Gratulálok! :)
17es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!