Kémiai terhesség?
Köszönöm szépen.
Sajnálom. Ennek okát lehet tudni mi okozza?
Szia, nekem kb nemvárt után 1 héttel vagy 9napra rá jött meg. Picit fájdalmasabb is volt és hát készülni kell rá, hogy erősebb menzesz lesz.
Sajnos a terhességek nagy része így végződik, ha nem tudott rendesen beágyazódni, vagy éppen fejlődni, ezzel nem kell semmit csinálni a tested tudni fogja a dolgát. Amiért még nem jött meg neked az szerintem a progeszteron pótlás okozza eltolja egy kicsit a dolgokat, nekem is kitolta a ciklusom mikor szedtem.
Akkor kell vele orvoshoz fordulni, ha már többször előfordul, mert akkor lehet hormon zavar, trombózis és még rengeteg oka.
Köszönöm szépen. Most jött meg pont.
Hát , egy egészséges kisfiam van már, de 3 missed ab-om volt, és 2 kémiai. Az első teljesen más volt mint a mostani. Azért is ilyedtem meg.az elsőnél nem kaptam progit, csak most. Nekem Leiden mutációm van. Már csak arra tudok gondolni. Minden értékem jó. Köszönöm szépen a válaszokat
Nekem 2 nagy van jó ott fiatal voltam, semmi gond nem volt.
A kicsi előtt volt egy missed, nekem is van leiden szúrtam magam végig. Jött volna a tesó rendben minden, de kiderült down, szeptember óta a műtét óta volt kémiai, missed most ez a kémiai.
Neked mikortól kellett szúrnod magad? Kisfiammal én is fiatal voltam 24 éves, ott még nem volt semmi bajom, nem szúrtam magam semmi. Sokszor kérdezem is a dokit hogy akkor a kisfiammal miért nem volt ilyen? Válasz: szerencse.
Most vagyok 35 éves,és nem jön össze a 2 baba. 2 éve próbálkozunk.... Érdekes az emberi szervezet.
Reggeli még ilyen 14 dpo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!