Tud e valaki ajánlani egy nőgyógyászati magán rendelőt Debrecenben ? A legjobbat keresem !
Én Nagyváradi vagyok, így nem igazán ismerem a Debreceni orvosokat/rendelőket. Jól jönne egy kis segítség,mert itt Romániában ahány orvos annyi vélemény...
Egy jól képzett nőgyógyászt keresek, aki megoldást tudna találni a teherbeesési problémámra. Túl vagyok egy méhen kívüli terhességen, és 2x elmennt a baba az első pár hétben (7-8),a vércsoportom rh negatív, fiatal 24 éves nő vagyok, lassan 2 éve próbálkozunk... Nem értem mi lehet a gond. Az alap vizsgálatokat amiket 1 év sikertelen próbálkozás után ajánlanak azt elvégeztük már mindketten, és mindent rendben találtak.
Kérlek, ha tudtok/ismertek olyan orvost aki türelmes, jól képzett, és szerintetek tudna segíteni ebben a problémában akkor írjatok egy elérhetőséget. Nagyon köszönöm !
Dr. Aranyosi János. Aranykéz Szakrendelő.
Egy igazi úriember. Nem a legolcsóbb de a modora, stílusa minden pénzt megér.
Dr. Fazekas Júlia!
Teljes szívemből ajánlom a meddőséggel foglalkozik külön szakirányként, a Kenézy Gyula Kórházban dolgozik, mindezek mellett magánorvosi rendelője is van.
Ajánlom a magánpraxisát felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!