Kinek mennyi idő alatt sikerült teherbeesnie?
Mi a férjemmel junius óta probálkozunk de még semmi és öszintén nagyon kezdem feladni ,elegem van hogy minden hónapban csalodás ér.
Sorstársaimat keresem akikkel együtt várhatom a csodát .
Szia!
Első terhességemnél pontosan egy év volt 25 évesen!
Én már nem is tesztelgettem az utolsó pár hónapban.. mikor sikerült az éreztem rendesen! :))
A második terhességem másik kapcsolatból lett ott 3 évig semmi.. de akkor már nyílván tudtuk,hogy baj van így mentünk vizsgálatokra. A férjemnek nem voltak jók a spermái sajnos. Lombik lett a vége,de az első sikeres lett! :)
Amúgy ha azt mondod,hogy csak pár hónapja nem jön össze azzal még nem foglalkoznak! Egy év próbálkozás után veszik komolyan..
Szorítok!!! :)
Mi még csak 2 hónapja vagyunk sikertelenek, ami tudom hogy az 1 évhez képest semminek számít.
Én előtte csináltattam egy sima vérvételt (ami jó lett), egy trombózis hajlamot nézettem (volt rá gyanúm, de szerencsére semmi baj) és a nőgyógyász se látott semmi akadályt az ultrahangon. Férjem is volt előzetesen vizsgálaton, mivel van herevisszere, meg valami cisztája is, (amit nem javasolnak műteni pont a termékenység miatt) és az eredménye kicsit átlag alatt vannak az értékei, de elvileg termékeny.
Ezek fényében vágtunk bele, így fogalmunk sincs hogy valaha sikerül-e, de ez a 2 hónap is már elcsüggesztett, hogy talán ezekkel az eredményekkel mégsem leszünk rendben. Meg nekem ez egy nehéz döntés volt, hogy akkor vágjunk bele, de átbeszéltük, felkészítettem magam lelkiekben és akkor nagy semmivel találja magát szembe az ember, azért az szerintem normális ilyenkor hogy gyötrődik, izgul, nyomasztja stb. 28N
Június óta..........nekünk 2 éve nem jön össze endometriózis miatt és mégse mondom azt hogy "kezdem feladni".
Neked még csak 5 hónapja. Ha 1 év után nem jön össze akkor vizsgáltasd ki magad és a párodat.
De ez a kijelentés hogy kezded feladni...ne haragudj de ettől falnak megyek. Vannak akik 5-6-7-8 éve próbálkoznak mégse adják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!