Kinek mennyi idő alatt sikerült teherbeesnie?
Mi a férjemmel junius óta probálkozunk de még semmi és öszintén nagyon kezdem feladni ,elegem van hogy minden hónapban csalodás ér.
Sorstársaimat keresem akikkel együtt várhatom a csodát .
Szia!
Nekem kb egy év volt összesen. Elmentem egy nagy rutin vérvételre ami életmódváltásra ösztönzött. (emelkedett máj enzimek, cukor, koleszterin stb problémák)
Miután fogytam 20 kg-t (sport plusz diéta), rendeződtek az értékeim, utána már hamar sikerült.
Nekem is kb 1 év volt.
( sokáig szedtem fogamzásgátlót, nem görcsöltünk rá, úgy voltunk vele, ha jönni szeretne, jöjjön )
Most várom a 2. babánkat, vele már kevesebb idő volt.
Az utolsó jól mondja, még csak 5 hónapja próbálkoztok. Az nem a világ vége, illetve fiatal pároknak a kivizsgálást is 1 év sikertelenség után javasolják. Megértem a csalódottságod, de még nem telt el olyan sok idő, hogy csak ez legyen az életetek központja. Na meg a gyerek sem úgy lesz, hogy kigondolod és ott is van. Minden hónapban van 20-30% esélyetek rá, eddig nem estetek bele, de biztosan eljön az is.
Ha nagyon maximalizálni szeretnéd az esélyeket, akkor használj ovulációs tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!