Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mennyi idő alatt sikerül...

Kinek mennyi idő alatt sikerült teherbeesnie?

Figyelt kérdés

Mi a férjemmel junius óta probálkozunk de még semmi és öszintén nagyon kezdem feladni ,elegem van hogy minden hónapban csalodás ér.

Sorstársaimat keresem akikkel együtt várhatom a csodát .

2021. nov. 22. 10:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%
Csodára várás helyett elmehetnétek orvoshoz a pároddal, vizsgáltassátok ki magatokat. A csodáért tenni is kell.
2021. nov. 22. 10:35
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi is június óta próbálkozunk. Első pár hónapot rosszul viseltem, most november elején magam sem tudom miért de nem voltam annyira elkeseredve. Mi már több vizsgálaton voltunk, minden rendben volt de lett egy pajzsmirigy alulműködésem, arra kaptam gyógyszert. Mivel minden más értékünk tökéletes bízom benne, hogy ha ez is helyre jön akkor sikeres lesz végre 😊
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem kb egy év volt összesen. Elmentem egy nagy rutin vérvételre ami életmódváltásra ösztönzött. (emelkedett máj enzimek, cukor, koleszterin stb problémák)

Miután fogytam 20 kg-t (sport plusz diéta), rendeződtek az értékeim, utána már hamar sikerült.

4/34 A kérdező kommentje:
Kedves első voltam már orvosnál :)
 5/34 anonim ***** válasza:
39%
És a párod? Ha nincsenek egészséges hímivarsejtek, akkor lehetsz akármilyen egészséges, nem lesz baba.
2021. nov. 22. 10:36
 6/34 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 1 év volt.

( sokáig szedtem fogamzásgátlót, nem görcsöltünk rá, úgy voltunk vele, ha jönni szeretne, jöjjön )

Most várom a 2. babánkat, vele már kevesebb idő volt.

2021. nov. 22. 10:37
 7/34 anonim ***** válasza:
81%
Június óta még fél év sem telt el...
2021. nov. 22. 10:44
 8/34 A kérdező kommentje:
Nem erdekel hogy mennyi idő telt el :)
2021. nov. 22. 10:56
 9/34 anonim ***** válasza:
54%

Az utolsó jól mondja, még csak 5 hónapja próbálkoztok. Az nem a világ vége, illetve fiatal pároknak a kivizsgálást is 1 év sikertelenség után javasolják. Megértem a csalódottságod, de még nem telt el olyan sok idő, hogy csak ez legyen az életetek központja. Na meg a gyerek sem úgy lesz, hogy kigondolod és ott is van. Minden hónapban van 20-30% esélyetek rá, eddig nem estetek bele, de biztosan eljön az is.

Ha nagyon maximalizálni szeretnéd az esélyeket, akkor használj ovulációs tesztet.

2021. nov. 22. 10:59
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Az első 6 év után fogant. 😊 A kicsik egyből.
2021. nov. 22. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!