Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki szed 2,5 mikrogrammos...

Valaki szed 2,5 mikrogrammos bromocryptint? Orvosom napi felet mond, már felkészültem mindenféle mellékhatásra, de nekem szerencsére nincs semmi. Gondolom mert 2,5 mikrogrammos csak.

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 16:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Tudom kicsit furcsa gondolat, de azt érzem, hogyha nincs mellékhatása, akkor nem is használ, mert olyan kevés adag. De orvosom azt mondta, hogy nekem csak egy "tűszúrásnyi" segítség kellene a teherbeeséshez, szóval ennyi elég lesz. Ahhoz nem tudom van-e közé, de amúgyis 44kg vagyok, 172 cm-el szóval kórosan sovány. Lehet az 5 mikrogramm már sok lenne nekem? Félre értés ne essék bízom az orvosomban és örülök a helyzetemnek, csak tapasztalatra vagyok kíváncsi, hátha más is szedett csak 2,5 mikrogrammosat és lett babája.
2021. okt. 22. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Jelenleg nekem is felet kell szednem. Nekem vérvétellel megnézték, hogy elég-e az adag. Leviszi a fél tabletta is a prolaktint, ezen ne aggódj:)

Ekkora adagtól nekem sincs mellékhatás. Viszont a régebbi dokim napi 2 szemet írt elő. Bevettem az első szemet, fél óra múlva hánytam is már. Órákig hányingerem volt miután bevettem később is. Alkoholt ne nagyon igyál, mert az felerősítheti a mellékhatást (rajta van a tájékoztatón is). Valakinél durvább mellékhatás van, nálam szerencsére ennyi volt.

2021. okt. 22. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 2x felet szedek, reggel és este, semmit nem éreztem, és levitte 1040-ről 200-ra, szóval, ha nem érzel semmit akkor is használ, ne aggódj. :)
2021. okt. 23. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! 😊😊
2021. okt. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!