Ingyenes meddőségi kivizsgálás?
Figyelt kérdés
Sajnos itt tartunk, meddőségi kivizsgálást szeretnénk.
Nekem pajzsmirigy alulműködés derült ki eddig, az kezelve van, de hiába, mert nem sikerül így sem.
Van egy endokrinológusunk, vele beszélünk majd a hormonális részéről. Azonban a nőgyógyászati és az andrológiai résszel nem igazán vagyok tisztában, hogy meddőséggel kapcsolatban hogy lehet állami ellátásba bekerülni? Háziorvos beutalhat vagy hogyan működik ez? Érdemesebb magánban? Bármit szivesen fogadok ami meddőségi kivizsgálással kapcsolatos akár női, akár férfi oldalon!
Debrecen vagy Eger környékén esetleg van valami jó hely ahol foglalkoznak ezzel?
Köszönöm előre is!
2021. szept. 22. 09:54
11/12 anonim válasza:
Ezt sok helyen olvasom, hogy divat fixnek látni a TSH-t, holott nem az, nekem hol 1 alatt, hol 3 felett volt, pár hetes eltérésekkel mérve, éveken keresztül. Plusz a gyógyszerezést is többször olvastam már itt, de én jártam egy évet egy jó endokrinológushoz, aztán a 2 meddőségi centrum, és sehol senkit nem érdekeltek a felső határérték körüli TSH értékek (se).
12/12 anonim válasza:
Én már nagyon tanácstalan vagyok ez ügyben. Anyukám hashimotos azért is kezdtem anno nézetni évente, hogy időben elkapjam ha gond van vele. Kisfiam akkor már 5 éves volt szóval fogalmam sincs vele mennyi volt. De ha a TSH-n kívül minden más tökéletes lenne pl a párom spermaképe is akkor adok egy esélyt a gyógyszernek 😕 de addig is igyekszem életmódot váltani, kicsit egészségesebben étkezni és testmozgasra odafigyelni😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!