Szerintetek kilökődtek?
Ja azt kihagytam hogy reggelente abban a 2 napban kicsit szédültem és nem a progitól volt mert én attól nem szédültem soha
Értem,nekem is volt 1 biokémiaim,akkor voltam a legbiztosabb hogy nem sikerült, mert semmi tünetem nem volt,de halvány pozitív lett a tesztem. Azután nem erősödött sajnos, sőtt!! Hcg vérvétel alacsony, utána semmi. Menstruációm meg se jött abba a hónapba csak utána gyógyszeres segítséggel.
Most az elejen 5.napig nagyon komoly szurkáim voltak, mellen nagyon fájt. Ma vagyok ET (2,3)+10 napon. Semmit nem érzek, már a mellem se fáj. Normál esetben 26.napon szokott megjönni (ami ma van, de ez ugye nem normális eset, sok hormon, progeszteron) úgyhogy nem lehet tudni megjön- e egyáltalán még akkor sem ha nincs baba. Csütörtökön kellene tesztelnem,megpróbálom kivárni ha nem jön meg addig, és bizakodom, mást sajnos nem tudok tenni!
Nekem mikor nem sikerült, progeszteron potlas mellett is megjött.
Mikor sikerült akkor viszont et+11-en szép pozitív volt a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!