Mercformin hogyan rendezte a ciklusod?
Figyelt kérdés
Azok tapasztalata érdekelne, akik Mercformint, Maforalt szedtek mert nem volt ciklusuk. Szedés elkezdése után hogy alakult a ciklus beállása?
Nekem pl meghozta először 46 napra aztán most lett egy 38 napos ciklusom.
2021. aug. 18. 13:16
1/5 anonim válasza:
Kb 3-4hónap alatt állt be 31 naposra, de persze a diétát is szigorúan tartottam.
2/5 A kérdező kommentje:
Neked is úgy volt, hogy először hosszabb ciklust "hozott" és fokozatosan lett 31 vagy egyből?
2021. aug. 18. 15:33
3/5 anonim válasza:
5 hónapja szedem.
A 32 naposból most lett 27 napos.
Nem fokozatosan hanem egyszercsak 4 nappal előbb volt ovum.
5/5 anonim válasza:
Én merckformint,+ pajzsmirigy gyógyszert szedek, illetve inofolicot iszom. 40 napos ciklusom volt a gyógyszerek előtt. Utána csökkent valamennyit, majd újra nőni kezdett. (35-36), aztán kaptam bromocriptint is, úgy beállt 32re, legutóbb pedig már 29napra jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!