Menzesz előtt 1 héttel barnázás?!
Sziasztok. Általában menzesz előtt 1 héttel barnázok.
Voltam nőgyógyásznál, uh-n megvizsgált minden rendben van. Vérvételen is voltam, az eredményeim is jók a nőgyógyász szerint.
Járt már valaki így? Vagy esetleg valami gyógynövényes tea használt már?
Progeszteron 11.00 nmol/L
Follikularis fázis 0-3,6
Ovuláció 1,5-5,5
Lutealis fázis 3-68
Menzesz első napján voltam vérvételen
Laborba a nő azt mondta kicsit magas, a nőgyógyász szerint jó 🤷♀️
És ezért nem értem
Szia!
Nekem is évekig úgy jött meg...2-3 nőgyógyásznál is jártam egyik progeszteron hiányt mondott ès èn is arra gyanakodtam...tavaly ősszel voltam vèrvételen ott viszont jó volt az eredmény.
Most szerencsére már második hónapja elötte van 1-2nappal egy kevés és ennek nagyon örülök mert lombikra készülök.
De tényleg keress egy megbízható dokit!
Köszönöm a választ!
Nagyon bosszantó, Hogy rá vágja az eredményre is Hogy jó, uh-on is meg vizsgált ott is minden rendben, és amikor rá kérdezek hogy akkor miért barnázok menzesz előtt már 1 héttel, annyit mond ez teljesen normális. Kinek normális? Vagy miért is normális?! Csütörtökön kell meg betegednem, de még csak barnázok, ahogy elmúlt keresek egy magán dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!