Általános nőgyógyászati vizsgálaton fel tudja merni az
orvos hogy meddő vagyok e?
Figyelt kérdés
Vagy milyen vizsgálatokra számítsak?
Kisbabát szeretnék ezért el akarok menni előtte megnézetni hogy minden rendben van e. Elég ha annyit mondok hogy babát szeretnék nézzük meg mi a helyzet?
Én ebben az esetben magán orvost javasolnék. Odamész, elmondod, hogy x ideje próbálkoztok de nem jön össze és szeretnéd kivizsgáltatni magad (magatokat). Aztán majd az orvos tájékoztat a továbbiakról, hogy kihez forduljatok, milyen vizsgálatok kellenek stb. Ha csak most állnátok neki a gyerekvállalásnak akkor mond meg neki, hogy babát szeretnétek és csináljon egy állapotfelmérést, hogx minden ideális e. Nem tudom milyen vizsgálatok vannak, de biztosan nézik a hormonjaidat, az általános állapotodat.
2021. jún. 10. 11:54
2/17 A kérdező kommentje:
Csak majd most kezdünk. Köszönöm a választ :)
2021. jún. 10. 11:55
3/17 A kérdező kommentje:
Fel akarjuk venni a babavarot. És igen abba a szűk csoportba tartozom aki utólag veszi fel a pénzt miután zöld utat kapott :D
2021. jún. 10. 11:55
4/17 anonim válasza:
A nőgyógyász azt látja, ha szervi bajod van (UH) és rákszűrést végez (kenetet vesz). Amennyiben mégsem jön a baba, még endokrinológushoz érdemes menni vérvételre, hogy nézze meg a hormonjaid. Mindent előre viszont nem lehet és nem is érdemes kiszűrni. Pl. egy drága genetikai vizsgálatra TB alapon biztos nem küldenek el csak "hipochonderség" miatt. Másik, hogy felerészt a párodon is múlik. De nagyobb az esélye, hogy minden rendben lesz :)
2021. jún. 10. 11:56
5/17 anonim válasza:
Előbb kezdjétek el, mert nagyobb az esélye, hogy nincs semmi gond, mint hogy van. Mindent nem lát egy normál vizsgálaton, de nem is szükséges. Egy év, ha idősebb vagy, fél év után lehet elkezdeni a célzott vizsgálatokat.
2021. jún. 10. 12:07
6/17 A kérdező kommentje:
Fiatalok vagyunk. Csak akkor szeretnenk elkezdeni ha van ház. Ahhoz kell a babavaro ahhoz pedig biztosra kéne tudni a dolgokat
2021. jún. 10. 12:20
7/17 anonim válasza:
Millió probléma lehet, és nem csak veled. Egy orvost sem találsz, még pénzért sem, aki neked leírja, hogy biztosan lehet gyereketek.
2021. jún. 10. 12:23
8/17 anonim válasza:
A hitel felvétele után 5 éven belül kell legyen 1 gyerek legalább, hogy kamatmentes legyen. 5 év alatt bőven teherbe eshetsz de ha bármi gond lenne ezesetben még inszeminációra és lombikra is van időtök. De miért is lenne baj? A doki úgyis csak azt látja, hogy szervileg rendben vagy-e. Max javasol pár vitamint stb.
2021. jún. 10. 12:30
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Csak jól akarom csinálni de igazatok van :)
2021. jún. 10. 12:32
10/17 anonim válasza:
Én magán nőgyógyásznak mondtam anno, hogy babát szeretnénk, nézzük már meg, hogy lát-e valami akadályt. Ekkor vizsgálgatott pár percig UH-n, aztán kijelentette, hogy minden a legnagyobb rendben. Na a gyerek 4 évvel később, 4 sikertelen inszem után, lombikkal fogant. (Megjegyzem a lombikos kivizsgálások alatt sem találták a sikertelenség okát.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!