Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy darab tüszővel érdemes...

Egy darab tüszővel érdemes végigcsinálni a lombikot?

Figyelt kérdés

Sajnos,a 10.napi uh-án egy darab 17mm-es tüszőt látott a doki meg nagyon sok kicsit. Nem túl bíztató..

Kaptam még 3 nagyobb dózisú bemfolát meg 3 cetrotide szurit.

Ha marad az egy nagyobb,arra gondoltam nem csináltatom meg ebbe a hónapban a leszívást. Feleslegesnek tartom így.

Sima inszemes hónapokban mindig volt 2-3 nagy tüszőm colstyval vagy semmivel. Most meg..

Nagyon csalódott vagyok.. :(

2021. jún. 7. 03:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező gratulalok 🙏kedves 20 nekem ez 3. És 9 hetes vagyok😊
2021. jún. 24. 16:52
 22/28 A kérdező kommentje:

20-as: Biztos szépen megtermékenyülnek! :) Nagyon szurkolok! :) 🙏 Majd írj mi volt ám! 😊

20-as: Jajj de jó! 😊 És hogy vagytok? Minden okés? Nincsenek kellemetlen tüneteid?

Nekem ez volt az első,remélem az utolsó is,mert ezekkel a progi szurikkal nem vagyunk barátok.. 😅

2021. jún. 24. 18:52
 23/28 anonim ***** válasza:

20-ra.

1.vagyok, nekünk az első sikeres lett, mázli. (Spermagondok)

15 petesejtet szívtak le, 10 megtermékenyült, 2-t kaptam vissza, 2 fagyasztásra alkalmatlan volt, 6-ot lefagyasztottak. A 2 beületetett 8 sejtes embriók most 3 és fél évesek. :D

2021. jún. 25. 19:22
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező annyi tünet hogy hányingerem van , szokott fájni fejem , hat progiból nekemis elegem van de 10 hét kel 2 szer kúp meg 1 szer szuri Dr úr azt mondta
2021. jún. 25. 20:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

20-as vagyok,tegnap megvolt a beültetés,2 kaptam vissza,2 lefagyasztottak az 5.nem volt alkalmas fagyasztásra.

Már 2 hét sincs és mennem kell vissza vérvételre hogy megmondják megtapadt-e.

Kedves aki most 9 hetes:)

Látom neked is 2x kell a kúp,nekem is kell már használni a Cyclogest kúpot,1 reggel-1 este.

Te a reggelit hogy oldod meg? Mert a dokit akartam megkérdezni hogy kb. mennyi idő lehet még "felszívódik",most még itthon vagyok megoldom hogy vissza fekszek 1,1-5 órát..de ha megyek dolgozni akkor nem igen lesz erre idő :/ vagy még korábban kell hozzá felkelnem.

2021. jún. 26. 10:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Szia teszek oda tisztasági betetet mert nekem mindig kifolyik , már alig várom hogy nekeljen, mert olyan kellemetlen mert én dolgozok boltba
2021. jún. 26. 13:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! Én vagyok akinek a 3 . Sikerült. Ma is voltam uth már 25,1 mm nagyon ficánkol azt mondta dr úr 10 h és 2 napos vagyok 😊hát még kúp és injekciót még 2 hétig adni kel azt már nagyon nem szeretem de hát muszáj
2021. jún. 30. 18:42
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező ! És te hogy vagy ?
2021. jún. 30. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!