Egy darab tüszővel érdemes végigcsinálni a lombikot?
Sajnos,a 10.napi uh-án egy darab 17mm-es tüszőt látott a doki meg nagyon sok kicsit. Nem túl bíztató..
Kaptam még 3 nagyobb dózisú bemfolát meg 3 cetrotide szurit.
Ha marad az egy nagyobb,arra gondoltam nem csináltatom meg ebbe a hónapban a leszívást. Feleslegesnek tartom így.
Sima inszemes hónapokban mindig volt 2-3 nagy tüszőm colstyval vagy semmivel. Most meg..
Nagyon csalódott vagyok.. :(
20-as: Biztos szépen megtermékenyülnek! :) Nagyon szurkolok! :) 🙏 Majd írj mi volt ám! 😊
20-as: Jajj de jó! 😊 És hogy vagytok? Minden okés? Nincsenek kellemetlen tüneteid?
Nekem ez volt az első,remélem az utolsó is,mert ezekkel a progi szurikkal nem vagyunk barátok.. 😅
20-ra.
1.vagyok, nekünk az első sikeres lett, mázli. (Spermagondok)
15 petesejtet szívtak le, 10 megtermékenyült, 2-t kaptam vissza, 2 fagyasztásra alkalmatlan volt, 6-ot lefagyasztottak. A 2 beületetett 8 sejtes embriók most 3 és fél évesek. :D
Kedves Kérdező!
20-as vagyok,tegnap megvolt a beültetés,2 kaptam vissza,2 lefagyasztottak az 5.nem volt alkalmas fagyasztásra.
Már 2 hét sincs és mennem kell vissza vérvételre hogy megmondják megtapadt-e.
Kedves aki most 9 hetes:)
Látom neked is 2x kell a kúp,nekem is kell már használni a Cyclogest kúpot,1 reggel-1 este.
Te a reggelit hogy oldod meg? Mert a dokit akartam megkérdezni hogy kb. mennyi idő lehet még "felszívódik",most még itthon vagyok megoldom hogy vissza fekszek 1,1-5 órát..de ha megyek dolgozni akkor nem igen lesz erre idő :/ vagy még korábban kell hozzá felkelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!