Egy darab tüszővel érdemes végigcsinálni a lombikot?
Sajnos,a 10.napi uh-án egy darab 17mm-es tüszőt látott a doki meg nagyon sok kicsit. Nem túl bíztató..
Kaptam még 3 nagyobb dózisú bemfolát meg 3 cetrotide szurit.
Ha marad az egy nagyobb,arra gondoltam nem csináltatom meg ebbe a hónapban a leszívást. Feleslegesnek tartom így.
Sima inszemes hónapokban mindig volt 2-3 nagy tüszőm colstyval vagy semmivel. Most meg..
Nagyon csalódott vagyok.. :(
Sziasztok!
10-es graulálok!! Szupii hír! :)
3-at tudtak leszívni,2 termékenyült meg és 3.napon 6 sejtesen ültették be őket. :)
Szerintetek fél tüszőrepesztő mennyi nap alatt ürül ki?
Csütin adtam be felet előtte meg hétfőn.
Inszemnél egyszer néztem 10.napon akkor már semmi nem volt.. de félnél nem tudom.. :/
Szia!
Én egészet kaptam a beültetés napján (is és repesztésre is) és a 7. napon már nem volt semmi.
Elvileg naponta feleződik a mennyiség...de nekem hamarabb kiürült.
Hajrá!
Hétfőn néztem elsőnek akkor nagyon halvány pozi volt 3 teszt. Ma már két erős tesztem van! :)
El se hiszem! :)
Gratulálok akinek már sikerült!
9-es vagyok,túl vagyok a leszíváson, holnap kapok vissza elvileg 2-t 😊
Jajj de jó! Szupiii! :)
Hányat tudtak leszívni?
18-asra a válasz,5 szivtak le mind az 5 megtermékenyült remélem meg van mèg "mindenki" 🙂 de holnap már többet tudok.
Nektek akiknek sikerült hányadik volt? Bocsi lehet már írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!