HSG ( röntgenes petevezetèk àtfújàs)vizsgálatom lesz szerdán ,nagyon fèlek hogy fájni fog , milyen fájdalomcsillapítót vehetek be ami elviselhetővè teszi? Nekem a spirál felrakása is nagYon fájt anno...
Nekem a férjem eredményétől függően lesz hycosy (ez az ultrahangos, ha jól tudom). De én is nagyon félek, már a sima citológia levétel is szokott fájni, illetve a hüvelyi ultrahang is, pláne, mert az egyik petefészkem hátrahajlik, és úgy tudja megnézni a doki, hogy nyomkodja lefele a hasamat közben, hogy “közelebb” érjen az uh-fejjel.
Régen sosem fájt a citológia sem, aztán egyszer egy orvos magánban gondolom normálisan levehette, az már fájt, de onnantól végig P2-es is, míg azelőtt negatív volt (gondolom nem rendesen vették le, mert semmit nem éreztem). Leges legelső nőgyógy vizsgálatomon, 13 évesen sem éreztem még a kacsa felhelyezését sem, csak hogy valami hideg. Ma már sokkal érzékenyebb
Szia!
Nekem is rötgenes volt,kellemetlen,de nem fáj!
Ami fájni fog az a szülés(persze vannak kivételek) és azért kell ezen végigmenni! :)
Én is annyit olvastam itt a neten feleslegesen,tényleg mint egy mensiszerű görcs,nekem jobban szokott fájni a havim és az nem is 5 percig. :) Nekem is elvolt záródva az egyik,már nincs :)
Nekem még érdekes is volt,mert nézhettem monitoron,engem teljesen lekötött! :)
Sok sikert! Gondolj a leendő babára! :)
Tudom milyen a szülès, nekem borzalmas volt , csàszárral vègződött. Ez most program császár lenne ha sikerül a baba.
Elfelejtettem megkèrdrzni dokit hogy milyen fájdalomcsillapítót vehetek be előtte .Te bevettèl valamit?
9es vagyok, hát a szüléshez képest 0 az érzés :D nekem Hycosy volt UH-s, akkor fájt mikor a ballont fújták, meg mikor a kontraszt anyagot nyomták be. Összesen 5perc max ami nekem nagyon rossz volt.
Én vettem be fàjdalomcsillapítót, 2db nospa, meg egy algopirint előtte, de kb felesleges volt, mert a vizsgálat közbeni fájdalmat nem fogja tompítani, esetleg arra jó, hogy utána órákkal nem fáj már (ha esetleg amúgy meg fájna) de nekem pl ahogy kiszedték a katétert minden fàjdalom megszűnt. Meg arra is készülj fel, hogy utána sajna pecsételő vérzés lesz ( nekem legalább is volt), érdemes vinni egy betétet magaddal.
Én nem vettem be semmit. Úgy gondoltam,ha már szültem akkor ez nem lehet roszabb. De nem is volt rá szükség.
Én is véreztem utána,elég rendesen.
Mondjuk már túl vagyok 3 inszemen,azok után is véreztem,pedig az aztán tényleg nem fájt és mégis..
Állítólag a méhszáj miatt,van akinek zártabb és azért,megsértik.
Jahh nekem annyit mondott a doki,lazuljak el,mert aki megfeszíti magát annak szokott rossz lenni,én eltudtam engedni magam teljesen.
Kérdező,mivel szültél már hidd el ez meg se fog kottyani!! ;) :)
12-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!