Szerintetek melyik napon volt ovulációm? ( Ez az első tesztelős hónapom még nem nagyon értek hozzá)
Figyelt kérdés
A ciklusom rendszertelen. Eddig a legrövidebb 22 nap volt a leghosszabb 29. Elkezdtem szedni a trimeszter jódmentes változatát menstruáció előtt 4 nappal barnázás utána 3 napig volt meg.
A férjemmel együtt voltunk a ciklusom 3,4,7,11,12,13. napján
2021. máj. 26. 20:52
11/14 anonim válasza:
Szerintem is 10. napon lehetett az LH csúcs, nagy valószínűséggel a következő napon ovuláció.
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma kellett volna megjönnie de semmi. 10-es teszt negatív. Még várok 2 napot és ha addig sem jön még akkor újra tesztek. Vagy szerintetek túl korán teszteltem?
2021. jún. 9. 22:31
13/14 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírás miatt. Mindent másképp ír a telefonom .
2021. jún. 9. 22:35
14/14 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ma reggel megjött. Én már feladom.🥺 Magas lett a prolaktin szintem is.
2021. jún. 11. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!