Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy viseltétek a jótanácsokat...

Hogy viseltétek a jótanácsokat, hogy hogyan “kell” teherbe esni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabbak:

1. Ne görcsöljetek rá, lazuljatok el...

2. Oka van, hogy nem jön nektek össze, talán nem illetek össze. 3. A lombik olyan természetellenes, biztos, hogy így akartok gyereket?

4. Lehet gyerek nélkül is teljes életet élni.

5. Csodák mindig vannak, csak hinni/pozitívan gondolkodni/gondolatban teremteni kell.

Érdekes, hogy a közeli rokonok és barátok nem jöttek ilyenekkel, csak általában itt látok ilyen okos hozzászólásokat. Élőben egyedül a 3., 4., és az 5., volt.

2021. máj. 26. 09:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Hogy hogy viseltem? Úgy hogy nem mondtam el senkinek, miben vagyunk és így nem kellett senki jó tanácsait hallgatni. :)
2021. máj. 26. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hm a rágörcsölés nekem is bicskanyitogató. Igaz , nekem más témában, a házasságban... ez is olyan téma, hogy a falnak megyek attól, hogy így is lehet teljes életet élni--- hát számomra nem. És gyerek nélkül sem szerintem.
2021. máj. 27. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem a "majd jön, ha jönni akar", illetve "a kis lélek választja a szüleit" típusú megjegyzések idegesítenek a legjobban. Ha ez tényleg így lenne, akkor hogyhogy olyanokat választ a "kis lélek", akik nem is akarják, simán elvetetik vagy ha megszületik, bántják, megalázzák, semmibe veszik, és nem pedig azt, aki tényleg szívből vágyik rá, jó körülmények közé érkezne szerető családba? Sokan szerintem nem mérik fel, mennyire bántó egy ilyen megjegyzés, hiszen azt jelenti, hogy akinek még nem sikerült, oda a baba saját döntése alapján nem akar érkezni. Nonszensz.
2021. máj. 29. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mérik fel, mert buták az emberek.
2021. máj. 29. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A ne görcsölj rá a top

másik bicskanyitogató a "nagyon jönni akart" amikor nem várnak a babára. akkor ezen az elven hozzánk meg nagyon NEM akar jönni, vagy mi???

2021. jún. 1. 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem folyton a lombikkal jönnek, és azzal hogy 35 évesen szinte csak így van esélyem, mert öreg vagyok..:D hát ez van...
2021. jún. 4. 16:09
 18/18 anonim ***** válasza:

A férjem 30 volt, amikor kiderült, hogy neki csak lombikkal lehet. Férfi oldalon az abszolút nem öreg... Hát ennyit a korról... 😂

(11)

2021. jún. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!