Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez állhat a sikertelenség mogott?

Ez állhat a sikertelenség mogott?

Figyelt kérdés

Fel eve nem vedekezunk, mert csaladot szeretnenk alapítani l, de nem sürgős ahogy jon ugy jo nekunk.

De nem esem teherbe.

Mikor furdok es nagyon ellazulok a vaginamnal egy vakum kepzodik es a viz bemegy, megtolti, nekem meg ki kell nyomnom.

Ugyanez megtortenik menstruaciokor is, tehat ez nem gátolja.

Tornazasnal gyertya pozicioban szinten.

Lehet ez az oka annak, hogy nem fogam meg a baba? Nem lenne jó ott neki?

A masik ami eszembe jutott, hogy 18 koruli a BMI-m. Lehet ez tul keves?:(

25

2021. máj. 23. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

A BMIm nekem még alacsonyabb volt, mégis terhes lettem, mert az csak egy szám, egy csomó mindent nem vesz figyelembe, a fontos az hogy elég tápanyaghoz jusson a szervezeted. Egyél rendesn, változatosan, igyál eleget, sportolj valamit, ah csak alkat miatt 18 a bmi, az nem baj. Nekem mindkétszer a 6.hónapban jött össze a baba.

A másik felvetésedhez nem tudok hozzászólni.

2021. máj. 23. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek semmi köze hozzá. Nekem is bemegy a víz, mióta az eszemet tudom, mégis elsőre összejött.
2021. máj. 23. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ovu körül próbáltatok időzíteni? 2 naponta.
2021. máj. 23. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyiknek sincs köze a teherbeeséshez. Szóval nyugodj meg, és ne stresszelj, mert az viszont árt. A másik amit még szerettem volna írni neked, hogy 6 hónap az egyáltalán nem sok. Rengeteg embernek összejön elsőre, és rengetegen vagyunk akiknek tovább kellett várni, úgy hogy semmi egészségügyi problámánk nincs. Mi az első gyermekünkre 8 hónapot, a másodikra 9 hónapot vártunk, a 3. meg elsőre összejött. Minden jót!
2021. máj. 23. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Az alacsony BMI miatt azért ki kéne deríteni, hogy tuti van-e peteérésed. Biztos módszer, ha nőgyógyász követi ultrahanggal, ahogy érik a tüsző (vagy nem érik, és akkor azért nem lesz baba). Kevésbé biztos az LH-teszt, valamint a hőmérőzés. Utóbbinál nyelv alatt, hüvelyben vagy végbélben kell mérni, felkelés előtt (mindig ugyanott, a legjobb ha ugyanabban az időpontban magadtól ébredsz, az ágy mellett legyen a lerázott hőmérő, vagy digitális is jó, legjobb ami két tizedesig mér). Sokan elrontják azzal hogy hónaljban mérnek, az nem elég pontos. A neten megtalálod, hogy hogyan kell értelmezni a görbét és mikor kell arra gyanakodni, hogy nincs peteérés.

Egyszerű, párezer forintos vizsgálat még az otthoni spermium teszt. Bármilyen drogériában kapsz. Azt mutatja ki a párod ondójából, hogy vannak-e élő spermiumai. Létezik erre laboratóriumi vizsgálat is, az drágább nyilván de pontosabb infót ad (spermaszám, mozgékonyság, alakjuk normális-e stb.)

De fél év alatt még nem feltétlenül kell jönni a babának, egy év után szoktak kivizsgálást javasolni.

2021. máj. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!