Ősszel volt egy vetélésem(42),meglepő volt h teherbe estem mert az orvos azt mondta hogy már nem nagyon van peteérésem.Azóta próbálkoztunk de semmi most néztek AMH-t 7,60pmol/.Orvos azt mondta már nincs sok esély,ezt fogadjam el.nincs esély?
21. vagyok én is így vagyok, de a te értéked teljesen a normálban van, nekem sajnos közelít az alsó értékhez.
Én a fiamnál elkezdtem egy maszek meddőségi dokit, inszem előtt voltunk már mikor sikerült. Átjárhatóságit is ott helyben megcsinta annó.
Szerintem keress másik dokit,és ne keseredj el.
Ha vidéken éltek lehet a doki úgy gondolja ne szüljön az ember 35 felett.
24 vagyok igen de akkor még 2 felett volt az AMH ez több mint 3 éve volt, most 2 éves.
Azóta volt a Down, meg a szívhang nélküli terhesség és a sorozatos kémiai. Az én párom sem akar már semerre menni.
Én is most szedem a vitaminokat, ha összejön akkor lesz tesó ha nem hát nem, mondjuk én sem mennék már tovább.
minden labor jó lett, a hCG nullázódott, a pajzsmirigy is jó, a hormonok is (20. napi is) AMH sem rossz,
úgyhogy részemről minden rendben! (D-vitamint szedjen napi 3000 NE-t)
Nekem ezt írta a dokim a 0.678as AMH ra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!