Miért érzem hogy nem leszek terhes? Többi lent
Sziasztok. Nagyon fura kérdésem lesz légyszi akinek nem tetszik lépjen tovább:) tini korom óta az az érzés van bennem hogy nem lesz gyerekem sose volt rendszeres vérzésem. És most hogy eljött az idő hogy gyereket szeretnénk a párommal , tényleg nem jön össze (PCo,ir) szeretnék ettől elvonatkoztatni, de én tényleg tini korom óta ezt érzem
23/N
“ sose volt rendszeres vérzésem”
Ezért érzed.
Én a 20-as éveim eleje óta éreztem hogy nehezen lesz baba. Kicsit hosszabbak voltak a ciklusaim (35 nap) és éreztem hogy valami nem oké. Aztán kiderült hogy Pcos, IR.
Aztán kiderült higy a férjemmel is gond van. Végül már lombikoznunk kellett.
Egyet tudok tanácsolni. Járj utána a problémáknak, minél előbb, ne hagyd hogy feleslegesen teljen az idő.
#1-es mindig is szerettem volna gyereket :)
#2-es járok endokrinológushoz, szedek mindent amit felírnak most pl clostylbegytet kaptam és úgy néz ki volt tőle peteeresem mert az ovu teszt pozitív lett. Csak valamiért mégis , lehet tényleg a rendszertelen ciklus miatt de mindig is ezt éreztem hogy nekem sose lesz és ezt szeretném valahogy elfelejteni de nem akar sikerülni
De diétázol is és sportolsz? Nekem sem volt peteérésem, a végén 2 havonta menstruáltam. Fél év volt míg végre beállt a cikluson és lett peteérésem is. Ennek ellenére nem estem teherbe. Szerencsére a nőgyógyász addig nem volt hajlandó clostyt írni nekem, amíg a férjem ki bem vizsgálták. Hát kiderült hogy ez egy nagyon bölcs gondolat volt.
Amíg nincs rendben a szénhidrát anyagcseréd addig teherbeesni is nehezebb, clostyval vagy anélkül. Ha mégis, akkor nagyobb a vetélés kockázata.
Lesz gyereked, hidd el. Ma már szinte mindent meg lehet oldani egy meddőségi klinikán, ha arra kerülne sor.
A pcos+ir nem jelent teljes meddőséget.
Amíg fejben nem teszed rendbe magad ez mellett nem is lesz.
Nekünk van 2 nagy gyerekünk, de mindig úgy gondoltam nem tudnék már teherbe esni, olyan kevés volt a memsim, de kiderült kereszt anyám is ilyen és azt mondta, ha ránéztek terhes lett.
Lett 3. Gyerekem 40 évesen 1 év prób@lkoz@s után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!