Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyenek ezek a tüsző méretek?

Milyenek ezek a tüsző méretek?

Figyelt kérdés
Nemsokára inszemináció lesz, pénteken volt a 10. ciklusnapom. A jobb petefészekben 9-11 mm-es tüszők voltak a balba pedig egy 11mm és egy 13mm. Szerdán lesz az inszem, addig még ugye megnőnek akkorára amekkorára kell?

2021. máj. 16. 05:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Neten azt olvastam, hogy naponta 1,5-2 mm-t nőnek és 20-25 mm-esen van a peteérés.

Nekem 13 mm-nél volt UH és 5 napra rá volt az ovuláció.

2021. máj. 16. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lesz. Nekem lombiknál 16 mm volt a legnagyobb tüszőm, a repesztés napján. Teljesen elkenődtem, hogy ebből nem lesz semmi, futottunk egy felesleges kört; de ikreink fogantak.
2021. máj. 16. 10:08
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es nálam is pont így van most. Pénteken nézte, szerdán lesz az inszem, az pont öt nap. Még péntek,szombat és ma szúrnom kell még az ovaleapot, hétfőn pedig a tüszőrepesztőt.

2-es de jó :) reménykedek, hogy sikerülhet, de tartok attól, hogy az endometriózis miatt csak a lombik hozza meg a sikert.

2021. máj. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!