Ovitrelle 3x2/3 adag?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 napon keresztül 2/3 adag Ovitrelle injekciót kell szúrnom a beültetés után.
Hogyan tudom ezt pontosan beállítani?
2021. máj. 14. 14:33
1/4 anonim válasza:
Szia! Hogy-hogy így kell adagolnod? nekem hétfőn kell beadnom de az egész adagot. Nem tudod megkérni a dokidat, hogy mutassa meg? vagy esetleg youtubon is vannak videók, ezzel kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Nem tekered végig. A skála meg rajta van a tollon.
3/4 A kérdező kommentje:
Azóta utána telefonáltam!
Semmi sincs ráírva csak vonalak!
25 kattanás az összes, de a 2/3 miatt nekem 16 kattanást kell tekernem.
Így az 1/3 rész bent maradt, amit a 3. Napon kell beadnom a 2. Napi 1/3-dal együtt.
Úgy be voltam sz*rva, hogy elrontom :(
Beültetés után vagyok és így kell :/
Az előzőnél 1-et kellett. Azt mondta a doki a jobb megtapadás miatt kell.
2021. máj. 15. 11:14
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok. Elhiszem, hogy féltél tőle, én is így vagyok. Nekem egyenlőre inszem lesz, de ez lesz az első és sosem adagoltam magamnak semmilyen injekciót, féltem tőle, hogy elrontom. Az a lényeg, hogy akkor megoldódott a problémád :) Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!