Kinek hányadik beültetés sikerült?
FET vagy friss sikerült? Hányadszorra?
Győri Kaáiban volt egy stimulálásom, abból (én hülye) 1-et kértem vissza, mert egy gyereket tervezünk és féltünk az ikrektől.
Most lesz pénteken fagyasztottból 2 db-ot kértem vissza. És egy fagyi marad még, ha mindenki felébred. Nagyon izgulok.
Ez a tb miatti 3 hónapos várakozás kettő között is frusztráló nagyon.
Az elso stimu utan nem volt beultetheto vagy fagyaszthato embrio. Hetfon kezdtuk a masodik stimulaciot uj protokollal, bizakodo vagyok nagyon.
Szoritok hogy nalad osszejojjon.
Nem értem melyik hülye szórakozik a lepontozássa, de biztos olyan szar az élete, hogy nincs is jobb dolga!
Köszönöm! Remélem ez most sikeres lesz és ha ikrek lesznek se bánjuk már. PCT tesztünk (összeférhetetlenség) pozitív lett így arra is gondolok ezért sem tapad meg :(
Nekem az első ET sikerült.
De legtöbb ismerősömnek csak FET.
Sajàt tapasztalat.
Első friss 3 napos 1 embrió, nem sikerült.
Második, 5 napos, fagyasztott 2 embrió, sikerült. Lehet ikrek, de 4+4 hetes vagyok még csak, így később derül ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!