Lombikra is lehet vinni a férfi oldalon lévő anyagot?
Sziasztok!
A budapesti Kaáli-ba 4.inszemináción vagyunk túl,sajnos sikertelenül. Elvileg egyikünknél sincs semmi probléma,már amennyi vizsgálatot ugye kértek.
Következő lépés a lombik. Viszont a férjem eddig vihette inszemre pohárkába az anyagát itt viszont nem tudjuk lehet e.
Ő nem az a rázogatós fajta és nem is bírja az ilyen helyeket,így most kicsit aggódik mi van ha..
Kb 20 percre szoktunk odaérni az intézetbe.
Nyílván megkérdezem majd,de mivel nekem kell,inkább kiírom ide hátha van más aki ebben már tapasztalt.
Köszönöm :)
A kérdésre nem tudom a választ, de én nem kockáztatnék. Te szétbombázod a tested hormonokkal, minden este hetekig szúrni fogod magad, műteni fognak altatásban, ennyit csak hozzá tud tenni a dologhoz ő is...
Másrészt hiába értek oda hamar, én vártam már ott egy órát is (pont a leszívás napján). Ha éppen csúszásban vannak, lehet az is 10 perc lesz, hogy kimenjenek az ajtóba hozzátok.
Inszemnél is 2 órával hamarabb kellett vinni az anyagot plusz 1 óra volt megadva amég be kellett érni vele. Nem tudom mit csinálnak velük,de jók lettek az eredmények,így gondolom az idő nem baj.
Engem nem zavar,ha ő így szeretné megértem. Én se mennék be egy helységbe ilyet csinálni ahol előttem már x ember azt csinálta aznap 😅 Nem túl guszta 😅
Mondta h egyszer félórát kellett várnia,mert amég az előtte lévő nem adta le a mintát addig ő sem adhatta. Szóval biztos azért stresszes dolog lehet. 😅
Amúgy meg teljes mértékben mellettem van végig a vizsgálatokra mindenhova jött velem stb,szóval nem zavar ha ez nem megy neki. :)
Köszönöm a válaszokat :)
Szia!
Mi ugyan nem a Kaáliban voltunk, de lehetett vinni otthonról. Sőt, ha nagy a szorongás a férfi oldalon, akkor néhány nappal vagy akár héttel előtte is le lehetett adni és lefagyasztották. Semmi problémát nem csináltak ebből. :) (Tudom, hogy a Kaáli volt a kérdés, de hátha más is idetéved - illetve talán hasznos lehet maga az információ, hogy máshol ilyen is létezik.)
Szerintem a nő is akkor nyugodt, ha a férje is az - ha a férjnek erre van szüksége, akkor erre. Biztos van a lombik folyamat során, amit meg a férfinek kell megértenie a nővel kapcsolatban.
Meg azért az hatalmas stressz lehet az arra érzékenyeknél, hogy neki tkp egy dolga van, azt viszont időre, akkor és ott kell produkálnia. Én is teljesen megértem ezt!
Hajrá nektek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!