Tudnátok mondani valamit férjem meddőségi vizsgálatának eredményéről?
Én úgy néztem jók az értékei, de nagyon megijeszt az első sor, hogy kimenő diagnózis: férfi meddőség.
Ezek nagyon jó értékek.
Valami diagnózist be kell írnia az orvosnak, hogy indokolja a vizsgálatot.....
Ez teljen rendben van!! :)
Hormon vérvételt azért csináltassatok neki is szerintem. Nem árt :) Páromnak is inkább megcsináltattuk.
Ott vannak a zárójelben a normák, amikkel ha összehasonlítod, látod, hogy minden rendben, sőt, például az össz spermaszám 600 millió rengeteg.
Viszont nincs a papíron morfológia,ami szintén fontos. Bár őszintén ekkora spermaszámnál még az 1%-nál sem aggódnék.
Hívd fel a helyet ahol csinálták hogy nem volt ebben benne a morfológia? Nagyon furcsa lenne, pláne, mert ott van a morfológiai festés módja (ergo kontrasztanyaggal megfestik hogy jobban vizsgálható legyen mikroszkóp alatt).
Nem tudom hol voltatok, de nekünk a biológus utána ki is elemezte az eredményt, plusz kellene egy konklúzió (ideális módon normozoospermia) hogy legyen a papíron. Igaz mi magánnál voltunk, de nem is volt drága, 5 perc alatt megvolt és akárhányat kérdezhettünk a biológustól.
Hogy miért ilyen furcsa formátumú ez a lelet, meg miért van az a tetején, ami, csak a kiállító hely tudja megmondani. (Aztán lehet elzavarnak andrológushoz hogy hagyd őket békén...)
Az ügyfélkapun keresztül töltötte le az eredményt, majd egy hét múlva, ha megy érte rákérdez.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!