Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kimaradt menstruáció érdekében...

Kimaradt menstruáció érdekében műtét lehetséges? többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok.ez már az 5. Hónap hogy nem jött meg.a kérdésem az lenne hogy van olyan lehetőség vagy csak én gondolom hogy ilyen menstruácio meghozó műtét gyógykaparas nem tudom valami..elvagyok keseredve. Pcos vagyok, IR. 2 hónapon keresztül csak norculut segítségével jött meg és félek hogy hozzá szokik a szervezetem. Babát szeretnénk.. természetesen voltam endokrinológusnal is

2021. ápr. 20. 06:29
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Dièta, mozgàs? Elsősorban ezek hasznàlnak az IR-re
2021. ápr. 20. 06:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Dietazok és mozgok is. Teljesen sikertelenül
2021. ápr. 20. 07:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak felmerült esetleg van e ilyen műtét
2021. ápr. 20. 07:46
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Műtét nincs, gyógyszer van, de full felesleges, attól, hogy csinál egy megvonásos vérzést, neked semmivel se lesz jobb.
2021. ápr. 20. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Az endokrinologus mit mondott?

Mekkira a testsúlyod?

Az IR dietátvtartod?

Méred a vércukrod?

2021. ápr. 20. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg a diéta és a mozgás csinálja a "csodát". Tudom, hogy az a nehezebb út, de mégsem az a legnehezebb része az anyaságnak, de a rengeteg jó részért nagyon megéri. Sajnos ezt a tapasztalat mondatja velem

El kell fogadni, hogy ez lesz az ára. Kitartást és sok sikert neked.

2021. ápr. 20. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagy a túlsúly és nagyon szeretném leadni. Már csak agyban kéne átállni és elengedni a témát mert folyton ezen gorcsolok
2021. ápr. 20. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, első körben az IR-t gyógyszerrel kezelni és a diétát szigorúan betartani!

Fontos a rendszeres mozgás, és normál tartományú BMI mind a saját, mind a baba érdekében.

Ha az IR rendeződik, a pcos is javulhat.

Addig míg ezek nincsenek rendben, ne gondolkodj babán, ha nem szeretnél vetélni.

Sajnos ez a csúf igazság.

Kitartás, sok sikert

2021. ápr. 21. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Az előttem szólókkal egyet értek. Mozgás + diéta. Nekem is IR és PCOS-em van. 3 hónapja van kezelve + gyógyszer. Eddig 8kg ment le. És át érzem tényleg nehéz, de megéri. Mert magamért és majd a leendő babánkért csinálom.

Ja és lassan 2 éve hogy próbálkozunk. Nekem is vannak nehezebb napok, de akkor emlékeztetem magam hogy miért csinálom. Nem tudom voltál-e dietetikusnál, de ha nem akkor érdemes elmenni, nekem sokat segített mivel alapból válogatós vagyok nehezebb is így. Csak légy pozitív, legalábbis próbálj. :)

2021. ápr. 22. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!