Kimaradt menstruáció érdekében műtét lehetséges? többi lent
Az endokrinologus mit mondott?
Mekkira a testsúlyod?
Az IR dietátvtartod?
Méred a vércukrod?
Pedig tényleg a diéta és a mozgás csinálja a "csodát". Tudom, hogy az a nehezebb út, de mégsem az a legnehezebb része az anyaságnak, de a rengeteg jó részért nagyon megéri. Sajnos ezt a tapasztalat mondatja velem
El kell fogadni, hogy ez lesz az ára. Kitartást és sok sikert neked.
Igen, első körben az IR-t gyógyszerrel kezelni és a diétát szigorúan betartani!
Fontos a rendszeres mozgás, és normál tartományú BMI mind a saját, mind a baba érdekében.
Ha az IR rendeződik, a pcos is javulhat.
Addig míg ezek nincsenek rendben, ne gondolkodj babán, ha nem szeretnél vetélni.
Sajnos ez a csúf igazság.
Kitartás, sok sikert
Szia! Az előttem szólókkal egyet értek. Mozgás + diéta. Nekem is IR és PCOS-em van. 3 hónapja van kezelve + gyógyszer. Eddig 8kg ment le. És át érzem tényleg nehéz, de megéri. Mert magamért és majd a leendő babánkért csinálom.
Ja és lassan 2 éve hogy próbálkozunk. Nekem is vannak nehezebb napok, de akkor emlékeztetem magam hogy miért csinálom. Nem tudom voltál-e dietetikusnál, de ha nem akkor érdemes elmenni, nekem sokat segített mivel alapból válogatós vagyok nehezebb is így. Csak légy pozitív, legalábbis próbálj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!