Miért nem esek teherbe ?
Figyelt kérdés
Sziasztok 25 éves vagyok a férjemel egy ideje el döntöttük hogy itt az ideje családot alapítani hónapok óta próbálkozunk de hiába február 15.-en volt meg utoljára a menszeszem eléggé meg örültünk március végén annak hogy ki maradt egy teljes hónapot április elején csináltam egy tesztet ami negatív lett majd csináltam egyet reggel is mert azt mondják cél szerű olyankor sajnos az is negatív lett tudom hogy az első teszt után várni kell két napot legalább vagyis nekem ezt javasolta egy ismerősöm vártam is de az is negatív lett ma el mentem nőgyógyászhoz és miután meg vizsgált csak annyit mondod "nem tűnik terhesnek,, hormonális problémára gyanakszik amit egyáltalán nem értek hiszen sosem maradt ki egy menszeszem se mielőtt gyereket szeretem volna rendszerenes be volt állva sosem szedtem fogamzásgátlót a kérdésem az lenne hogy lehet egyik napról a másikra valaki hormon bajos ? vagy mióta védekezés nélkül csináljuk ferjemel azóta nem jön meg a menszeszem azelőtt sosem volt ilyen ez normális? Eléggé aggódom 🙁 lehetséges hogy az vagyok szeretnék reménykedni de teljesen el bizonytalanodtam mai nap nem értem ezt a nem tűnik terhesnek mondatot 🙁 előre is köszönöm a válaszokat.2021. ápr. 19. 21:37
11/12 anonim válasza:
Bakker. 25 éves létedre ide fostál egy litániát 3 mondatba..
Attól mert sosem késett a menzeszed nem biztos, hogy van peteérésed.
Hormonális gond simán fenállhat.
De minden gond nélkül peteéréskor is max 20 % esély van a teherbe esésre.
Mások évekig várnak (köztük én is az elaőre 2 évet) még sem rinyálnak 2-3 hónap után.
12/12 anonim válasza:
Mióta próbálkoztok? Attól még, hogy mindig megjött, simán lehet hormonális problémád. Nekem sem volt soha kimaradt menzeszem, mégis csak lombikkal tudtam teherbe esni, sok év alatt. Szóval ez önmagában semmit nem jelent.
Doki javasolt további kivizsgálást?
(Amúgy az írásképed tényleg borzalmas, alig lehet kihámozni a lényeget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!