Miért nem esek teherbe ?
Figyelt kérdés
Sziasztok 25 éves vagyok a férjemel egy ideje el döntöttük hogy itt az ideje családot alapítani hónapok óta próbálkozunk de hiába február 15.-en volt meg utoljára a menszeszem eléggé meg örültünk március végén annak hogy ki maradt egy teljes hónapot április elején csináltam egy tesztet ami negatív lett majd csináltam egyet reggel is mert azt mondják cél szerű olyankor sajnos az is negatív lett tudom hogy az első teszt után várni kell két napot legalább vagyis nekem ezt javasolta egy ismerősöm vártam is de az is negatív lett ma el mentem nőgyógyászhoz és miután meg vizsgált csak annyit mondod "nem tűnik terhesnek,, hormonális problémára gyanakszik amit egyáltalán nem értek hiszen sosem maradt ki egy menszeszem se mielőtt gyereket szeretem volna rendszerenes be volt állva sosem szedtem fogamzásgátlót a kérdésem az lenne hogy lehet egyik napról a másikra valaki hormon bajos ? vagy mióta védekezés nélkül csináljuk ferjemel azóta nem jön meg a menszeszem azelőtt sosem volt ilyen ez normális? Eléggé aggódom 🙁 lehetséges hogy az vagyok szeretnék reménykedni de teljesen el bizonytalanodtam mai nap nem értem ezt a nem tűnik terhesnek mondatot 🙁 előre is köszönöm a válaszokat.2021. ápr. 19. 21:37
3/12 anonim válasza:
Ha szedtél előtte gyógyszert, és abba hagytad attól lehet. Nekem majdnem 150 napig nem jött meg amikor 5 év után abbahagytam.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem szedtem sosem gyógyszert
2021. ápr. 19. 21:50
5/12 A kérdező kommentje:
2/4 nem értem a hogy jön ide a kérdésed 🤔
2021. ápr. 19. 21:51
6/12 A kérdező kommentje:
2/5*
2021. ápr. 19. 21:52
7/12 anonim válasza:
Mert központozás hiánya elég zavaró, sok a helyesírási hiba és az, hogy negatív teszt ellenére is reménykedtél kicsit tudatlannak mutat.
De ez most mindegy.
Doki javasolt további kivizsgálást?
8/12 anonim válasza:
Sokaknak a ciklusa pont akkor zavarodik meg mikor valóban gyakorlatban is rajta vannak a babatémán.Attól nem lesz bajod, ha csináltatsz egy hormonpanelt meg amit az orvos még ajánl és meglátjátok.Írnám, hogy ne görcsölj rá, de attól a mondattól én is falra mászok.Ne idegeskedj egyenlőre ,átlagosan 1 év alatt jön össze a baba, persze van akinek előbb, van akinek meg utóbb.1 év után érdemes komolyabb orvosi vizsgálatokra, de addig csak szeressétek egymást és próbáljátok élvezni ezt az időszakot, mert izgalmas:)
9/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy veled van a baj, ezt ugye tudod?
Ha 1 évig nem sikerül, a párod menjen el andrológiára, és adjon spermamintát!
Ha te orvoshoz fordulsz, ő is fogja ezt kérni!
10/12 anonim válasza:
A párod akár már most is elmehet spermavizsgálatra, mert ha gond van, akkor minél előbb tudtok megoldást találni.
Neked első körben egy hormonpanelt kellene nézetni. Nőgyógyászod adott gyógyszert, hogy megjöjjön vagy adott beutalót valahova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!