Babatervezés alatt beadatjátok a covid elleni oltást?
Én beadattam, és nem védekeztünk utána sem, mert 10 évnyi küzdelem, és tengernyi papír, lombik szól arról, hogy meddő vagyok. Műtéti zárójelentésem van arról, hogy a petevezetőim el vannak záródva, amit műtéti úton sem tudtak megnyitni, és csak lombikkal lehet gyermekünk.
Szóval beadattam az oltást, és éltük tovább a megszokott életünket.
Aztán egy hónappal a 2. oltás után nem jött meg. Teszteltem, és döbbenten néztem az azonnal megjelenő 2 határozott csíkot.
Először biztos voltam benne, hogy ilyen előzményekkel csakis méhen kívüli lehet; de nem: méhen belül növöget a mi kis csodababánk, akinek már van szívhangja is.
Az oltás miatt nem aggódom. Sokat olvastam a témában, de nem magyar oldalakon. A legtöbb országban nem kötnek ki meghatározott időt az oltás, és a terhességvállalás között. Az egyik ilyen pl. Amerika, ahol sokkal nagyobb lakosság mellett, sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek, a legtöbb COVID-kutatás tőlük származik, és az egész világ utánuk finomítgatja a COVID-protokollokat (lsd.: terhesek oltása, amit ott már december óta végeznek).
12-es úristen nagyon nagyon gratulálok és örülök neked. Amúgy kérdező én úgy döntöttem beadatom, és nem várok a babával. Már 22 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Én már nem várok tovább.. Ezért is hezitáltam ennyire az oltással kapcsolatban, de most már egyre több a tapasztalat. Egyre több ilyen beoltattam magam és teherbe estem sztorit hallani, szóval én azt gondolom, hogy ha az az oltás olyan káros lenne, akkor egyszerűen nem engedné a női szervezet hogy teherbe essen. Ha meg teherbe esik , akkor annak a babának az égadta világon semmi baja nem eshet..:) Ja amúgy létrehoztam pont ezzel kapcsolatban egy facebook csoportot. Ha érdekel akkor lépjetek be:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!