Szerintetek inzulinrezisztens vagyok?
Cukor 0’ 5,1
60’ 4,2
90’ 5,3
Inzulin 0’ 8,99
60’ 20,69
90’ 45,02
Most készülök a második lombikra, az inzulin terheléses vizsgálatot a meddőségiben írták elő, velük még nem tudtam egyeztetni. Korábbi években ettől jobb eredményeim voltak...Szerintetek érdemes minél előbb felkeresnem ezért egy endokrinológust? Nagyon szépen köszönöm, ha segítetek!
Igen, elvileg a gyógyszer fogyaszt. Két hatása van, nem engedi felszívódni a CH-t, és javítja az inzulin érzékenységet. De, ha diétázik az ember, eleve kevesebb CH-t visz be, ami minőségi is, és így magától is javul az inzulin érzékenység.
Majd lesz jó kis hasmenés :)
Én kb. 10 napig szedtem a Metformint, de olyan alacsony cukraim lettek, hogy szédelegtem. Folyton ilyen 4,3 körül volt.
A nagyon kemények még az időpontokat is be tudják tartani.
7-kor, 10-kor, 13-kor, 16-kor, 19-kor.
Meg azt is tartják, hogy mikor mennyi gyors és lassú CH-t lehet enni.
Nekem pl az 5 evés nagyon sok, és délelőtt eleve nem bírok enni. A dietetikusok 99%-a le akarná nyomni a torkomon reggel 7kor a reggelit, amikor én még alszom.
Ezek az új eredményeim:
Cukor:
0 4,7
60. 6,6
120 5,1
Inzulin:
0. 5,7
60 44,6
120 45,8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!