Barki hasznalt cickafarkfu teat es palastfu teat teherbeesesi gondok miatt? Bevált?
Az en ciklusom jelenleg borzalmas.
December 29-en volt missed ab.mutetem. Januar,februar 28 napos menzesz pontban, peteérés nem volt. Most azt hittem, hogy valami csodafolytán megis osszejott mert kesett 3 napot.. de ma sajnos megjott.
Nem akarok egesznap teazni. Csak olvastam, hogy segit nagyon sok mindenben.
Egy pozitiv is van akkor:)
Nekem 3 napja kesett..ma megjott. De csak barnazas volt. Most pedig semmi nincs ..
Eletemben ez az elso ilyen.
Ebbe mar nem nagyon tudna belezavarni szerintem🤷🏼♀️
A nők sok részének tönkre vágja a ciklusát. Én elkezdtem inni mondtam az orvosomnak és azt mondta áljak le vele mert nem tudom pontosan , hogy nekem milyen adag kell, és sok nő jön hozzá , hogy iszogatja és szép kis cisztákat növesztettek általa. Inkább az infolicot 2x1 ez ajánlotta. Nekem bevált azóta nagyon szép pete éréseim vannak, és tutira van minden hónapban.
Próbáltam a méhpempőt is halottam sok nőnek segített, hát nekem konkrétan barna folyást csinált 1 hónapra míg meg nem jött újra :(
Koszonom szepen!:)
Akkor utana nezek annak amit te ajanlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!