Egyetértesz azzal, vagy nem, hogy Magyarországon engedélyezett (és jogilag leszabályozott) legyen a béranyaság? Miért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 12:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
51 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én nem támogatom, mert szerintem nem hiszem hogy lehetne úgy szabályozni, hogy az emberi méltóságot (mindhárom fel) tiszteletben tartsa.
2/7 anonim válasza:
Mért ne, most ha valakinek nem lehet mért nem hordhatnáki más. Más országban ez működik.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es: mire gondolsz pontosan?
2021. márc. 22. 13:10
4/7 anonim válasza:
Például ha az kihordo anya egészségét veszelyezteti, akkor mihez van joga a terhesnek/ mihez van joga a "megbízó" családnak. Ha mondjuk kiderül hogy beteg/rendellenes a magzat akkor kit kenyszeritesz és mire? De ennél még durvább sztorikat is írhat az élet...
5/7 anonim válasza:
Nem. Mert Magyarország semmilyen szempontból nem érett hozza.
6/7 anonim válasza:
Igen, de csak orvosilag indokolt esetben. Pl.ha egy nőnek nincs méhe, de működnek a petefészkei vagy korábban fagyasztott le petesejtet. Így lehetne vérszerinti gyermeke.
Kényelmi okokból nem engedném, abból rengeteg visszaélés lenne.
7/7 anonim válasza:
Habár igenre szavaztam, mert én engedélyezném, valójában én is azt gondolom, hogy az ország morálisan nem érett hozzá eléggé sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!