Baj ha nem fáj ?
Arra lennék kiváncsi hogy 4 nap van,nem vártig szedek( E vitamint Palástfű teát iszom. ) Voltunk vizsgálaton is, de nem jön a baba a nagy vizsgálatok most jönnek majd. De már voltam terhes 1 szer, csak elvetéltem és sajnos azóta nem jön a Bébi🙁 akkor éreztem a tüneteket fájt a mellem és a bimbómhoz hozzáérni nem lehetett. És én abból tudom hogy soha nem sikerül,mert csak a mellem fáj a bimbóm nem, és ha csökken már a fájdalom 'akkor megfog jönni.
Most is arra lennék kiváncsi hogy talán van itt olyan akinek nem fájt egyből a mellbimbója mert nagyon elkeseredtem, tudom,buta kérdés de már előre félek hogy megjön ami megfog🙁
Ma görcsöltem kicsit éa fájt a gyomrom de elmúlt de mást nem érzek pedig úgy éreznék !! 31 naposak a ciklusaim eddig mindig zavart volt de már mióta szedem az E vitamint amit orvos írt fel azóta beállt és méhnyalkahártya vastagításra is írta azt .
köszönöm a gyors válaszod 😊 Gratulálok neked
Nem tudom de azt igen hogy egyáltalán nem fáj a bimbóm kicsit sem csak nekem is a mellem ennyi más tünetem semmi még beképzelni sem tudok semmit annyira nincs tünetem
Életemben akkor fájt először a mellbimbóm, mikor a szoptatás közben összeszorította a baba az ínyével....
A melleimnek semmi köze nem volt a terhességhez
gratulálok a babához nektek😊
hát nm tudom de nekem fájt akkor és kellemetlen érzés volt és most azon szontyolodtam elmdjuk minden hónapban hogy fáj a mellem de a bimbóm nem . akkor nem tudom bárcsak most nekem sem fájna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!