Akik régóta babára vágytok beoltatjátok magatokat és felfüggesztitek 3 hónapra a babaprojektet?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy mit tegyek...35 éves vagyok és már lassan 2 éve próbálkozunk.2021. márc. 8. 21:14
21/22 Szabina_1991 válasza:
Én jelenleg terhes vagyok és örülök hogy nem kell így beadatnom. Semmi tudományos kutatás nem áll amögött hogy milyen hatással van a hormonháztartásra, a magzat fejlődésére, igazàból arra sem, hogyha a férfi kapja meg, akkor a spermiumban történik e változás... Határozottan azt mondom ha tervben van a bébi nem éri meg beadatni, így is rengeteg kockàzatot rejt a terhesség és az sem biztos hogy a vakcina úgy véd, hogy egyébként nem kapod el.
Mi átmentünk a víruson novemberben akkor voltam 17. hetes. Szerencsére könnyen lezajlott nálunk, de nem emiatt nem adatnán be, sőt a férjem sem szeretné. A baba szervileg egészséges, nyilván az hogy a covid hat e az idegrendszerre kérdéses...
(33.hetes km, gyógypedagógus)
22/22 anonim válasza:
21 hetes terhes vagyok második gyerekkel! Nem oltatom be magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!