Akik régóta babára vágytok beoltatjátok magatokat és felfüggesztitek 3 hónapra a babaprojektet?
köszönöm 11-es..:) Igen néha én is ledöbbenek az ilyen válaszokon. Mint ahogy írtam is, én jelenleg a testem-lelkem megerőszakolásának élném meg a lombikot és ráadásul úgy érezném, hogy még azt a szerencsétlen gyermeket is erőszakkal rángattam a világra.
Ismétlem, hogy ez én vagyok, ezt én így élném meg jelenleg, de attól még nagyon nagyon nagyra becsülöm és tisztelem azokat a nőket, akik bevállalják a lombikot, hogy gyermekük szülessen.
Nem minden nő alkalmas erre lelkileg és én legalább felnőtt nő létemre belátom és beismerem, hogy jelenleg nekem a szőr is feláll a hátamon a lombik hallatán.
Vannak jó szakemberek és ha nem lesz gyermek akkor majd valahogy túlélem azt is.
11-es amúgy a barátnőméknél is 5-6 év után jött 2 sikertelen iszemináció után, már készültek hogy lombik lesz a megoldás, és láss csodát természetesen összejött nekik, pedig neki nagyon nagyon rossz hormonértékei voltak, ami nekem pl jó.
A menstruációm rendszeres és egészségesnek érzem magam.
Azért azt is tudni kell, hogy sok egészséges párnál sem jön össze rögtön a baba, és azt is tudni kell , hogy nem feszültünk rá annyira, hogy hőmérőzzek, meg ovuteszteljek.
Együtt voltunk amikor kedvünk volt, így nem minden hónapnak adtuk meg a 100% esélyt az ovuláció elkapására..:D
Aki szerint a csodára vágyok....hát tudod...megvan a véleményem , de inkább nem fejtem ki, csak annyi hogy lehet kedvesnek és empatikusnak is lenni a másikkal, és a gondolataidat szépen és nem sértőn megfogalmazni.
De köszönöm neked is, hogy válaszoltál...:)
Amúgy eldöntöttem most már, hogy inkább beoltatom magam, annyi hogy nem fogok élni azzal a lehetőséggel, hogy eü dolgozó vagyok és kivárom a sorom.
14
Értjük.Innentől viszont felesleges a kérdésed, elvégre annyira nem fontos a gyerek, te magad írod, akkor kérdés nélkül is simán oltakozhatsz , mert pár hónap nem számít.
Köszönöm. A lényeg szerintem - bármennyire is elvontnak hangzik, de az én esetem abszolút ebben erősített meg - hogy a saját belső hangodra, a tested/lelked jelzéseire KELL hallgatni. Ezért érzem nagyon károsnak azt, hogy ezen az oldalon is az a fő csapás, hogy stresszeljük szét egymást azzal, hogy "úristen, kifutsz az időből!". Amikor sok esetben pontosan ez a stressz az, ami miatt késik a siker, hogy a társadalom, a barátok, rokonok, anonim oldalakon arctalan idegenek, mindenki kb. dugja a fejét a takarótok alá, hogy na, mikor jön már össze végre az a gyerek, meg nézzük, mit csinálsz rosszul?!
Ez az össznépi nyomás simán előidézhet nőgyógyászati betegségeket, a hormonrendszer felborulását, egy sor fizikai elváltozást is pszichésen, amire még jobban rástresszelsz: ez egy ördögi kör. És akkor bekerülsz az egészségügybe, jönnek a meddőségi vizsgálatok, jönnek a számok, hogy hány százalék a természetes fogantatás esélye és az ilyenek még jobban elhallgattatják a belső hangodat.
Nekünk akkor jött össze, amikor a járvány miatt a varjak is magukkal foglalkoztak és bezártak a meddőségi központok is... Micsoda "véletlen" egybeesés.
szuper utolsó..:) köszönöm a kedves, megértő és biztató szavaid...:)
igen....minden szavaddal egyet értek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!