Mit érdemes megnézetnem, ha még mindig nem jött meg a menstruációm?
Sziasztok,
Lassan 1 éve, hogy szültem és a menstruációm még sehol.. a kislányom már csak esti időszakban szopizik, este 8 és reggel 6 között, úgy 3-4*. Pár hónapja elkezdtem érezni ilyen mindjárt megjön, illetve középidős szúrkálást is 14-15 naponta felváltva, de most az elmúlt hónapban még ez se volt. Kistesót szeretnénk, de attól tartok, hogy így esély nincs rá.
El szeretnék menni az orvoshoz, de fogalmam sincs mit kéne megnézetnem. Ő valószínű azt mondaná, hogy minden oké, várjunk még, legyek türelemmel..viszont most hirtelen leválasztani se szeretném teljesen a lányomat, hogy hátha akkor majd megjön. Valami konkrét kéréssel szeretnék menni hozzá.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Amit leirtal az pl konkrét kérés. Szeretnétek újabb babát és még nincs menstruációd. A többi vizsgálatot úgyis az orvos fogja kiirni.
Ha nagyon buzogsz a tenni vágyástól akkor egy hormonpanelt nezethetsz. Ösztrogén, progeszteron, prolaktin mindenképpen. Talán a privát laboroknal vannak csomagok is.
Én is 16 hónapig szoptattam. 12 és a 16ig hónap között már csak este elalváskor és éjjel 3x tuti. De napközben semmi. Mégis 3 hónappal az elhagyása után jött meg. Akkor volt 19 hónapos.
A szoptatás miatt nem jön meg
Ez tök érdekes, mert sógornőm úgy várja a második babáját, hogy még mindig szoptat. 4 hónapos terhes.
Mindenesetre sok sikert 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!