Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 év sikertelen próbálkozás,...

2 év sikertelen próbálkozás, terminált együttlétes hónapok után első inszemináció előtt állunk. Mindkettőnknél minden rendben van, mégsem sikerült eddig. Mi a tapasztalat, hány inszemináció után sikerülhet? Akár már az első is?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 09:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ti éreztek valamit inszem után? Tudom ilyenkor hajlamos az ember bemagyarázni magának tüneteket, de mégis olyanokat tapasztalok amiket még soha egy átlagos ciklusomban. 6 nappal vagyok inszem után és 2-3 napja egyfolytában szúrkál az alhasam és olyan érzés mintha meg akarna jönni, de még 1 hetem van a mensiig. Nem szoktam előtte érezni ilyeneket, nekem még a klasszikus cicifeszülés sem szokott lenni menstruáció előtt.
2021. márc. 10. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem 8 napja volt és tegnapig én is éreztem ilyet. Ma már nem.

Mellfeszülés is volt már, főleg esténként.

Nem tudom, hogy ez mennyire jó. Az biztos, hogy a hormonok most így is, úgy is hullámoznak a folyamat miatt. Én félek tőle, h nem sikerült, de próbálok optimista lenni. És persze türelmes. Ez a legnehezebb. :)

2021. márc. 10. 12:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Miért tartasz tőle, hogy nem sikerült? Nem szabad ilyet mégcsak gondolni sem. ☺️ Engem is mindenki bíztat, nálam még sajnos nincs gyerek, nekünk első lenne. Bízom benne hogy ezek a számomra nem szokványos tünetek jót jelentenek.

Judit

2021. márc. 10. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Túl sokat csalódtam mostanában. Szeptemberben volt egy sikertelen, utána egy spontán terhesség, ami sajnos a 8. héten megállt és missed ab lett. De igyekszem pozitív lenni. Süt a nap, home office vagyok, alig van munkám, így tudok pihenni.

Nekem az ikreim elsőre összejöttek, úgyhogy van esélyed neked is! Most iker lányokra koncentrálok, hátha bejön. :D

2021. márc. 10. 14:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Ó sajnálom.. Na de majd most. ☺️Az ikreid is inszemmel sikerültek? Az nagyon jól hangzik, akkor nagyon reménykedem én is. Már egynek is nagyon örülnék végre, de ikrek, hát az igazán szupi lenne. ☺️ Sok helyen olvasom hogy sokaknak már az első inszem sikeres, de mégis vegyes a tapasztalat, mert sokaknak meg nem jön össze elsőre. Fene tudja ez mitől függ. Megírod majd hogy sikerült e? Nagyon drukkolok az ikerlányokhoz!
2021. márc. 10. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok valakivel történt valami ? Nekünk nem sikerült az első néhány napja volt a második most épp várakozok .. :)
2021. ápr. 11. 12:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekünk sem sikerült az első sajnos, most megyünk a második inszemre.
2021. ápr. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!