2 év sikertelen próbálkozás, terminált együttlétes hónapok után első inszemináció előtt állunk. Mindkettőnknél minden rendben van, mégsem sikerült eddig. Mi a tapasztalat, hány inszemináció után sikerülhet? Akár már az első is?
Első vagyok.
Nekem 8 napja volt és tegnapig én is éreztem ilyet. Ma már nem.
Mellfeszülés is volt már, főleg esténként.
Nem tudom, hogy ez mennyire jó. Az biztos, hogy a hormonok most így is, úgy is hullámoznak a folyamat miatt. Én félek tőle, h nem sikerült, de próbálok optimista lenni. És persze türelmes. Ez a legnehezebb. :)
Miért tartasz tőle, hogy nem sikerült? Nem szabad ilyet mégcsak gondolni sem. ☺️ Engem is mindenki bíztat, nálam még sajnos nincs gyerek, nekünk első lenne. Bízom benne hogy ezek a számomra nem szokványos tünetek jót jelentenek.
Judit
Túl sokat csalódtam mostanában. Szeptemberben volt egy sikertelen, utána egy spontán terhesség, ami sajnos a 8. héten megállt és missed ab lett. De igyekszem pozitív lenni. Süt a nap, home office vagyok, alig van munkám, így tudok pihenni.
Nekem az ikreim elsőre összejöttek, úgyhogy van esélyed neked is! Most iker lányokra koncentrálok, hátha bejön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!