Stimuláció alatt tüszők növekedése?
Sziasztok! Első inszemes vagyok, 11. ciklusnapon egy 10 mm-es és egy 16 mm-es domináns tüszőt láttunk UH-n. Megy a stimu tovább, a repesztés a 13.napon, az inszem 15. napon lesz.
Tudom hogy túlparázom, de aggódom hogy idő előtt megreped(nek). Általában 13-14. napon ovulálok spontán ciklusban is.
Ma már reeeeengeteg ovus nyákom is megindult (ez 2-3 nappal ovu előtt szokott).
Nyilván kénytelen vagyok megbízni az orvosomban, de tapasztalatokra is kíváncsi lennék olyanoktól, akik jártak már stimulálásra.
Bónusz kérdés: a 10 mm-es tüsző is beérhet még?
Szia! Én annyit tudok megnyugtatásképpen, hogy nekem 12! napon volt az inszem, normál ciklusban csak 15-16 nap szokott lenni ovu, én is korainak éreztem, de megfogant mégis (csak más ők miatt sajnos nem maradt).
A bónusz kérdésre nem tudom a választ. Nekem 10. Napon volt egy 16 és egy 18 mm tüsző.
Köszönöm! Egyelőre még nem ugrott meg a reggeli hőm, így bízom benne hogy holnap még jók leszünk. :)
Szurkolok neked a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!