Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3mm uterus ez a mehnyalkaharty...

Reka00000000 kérdése:

3mm uterus ez a mehnyalkahartyam lenne?

Figyelt kérdés

Ra volt írva a papíromra hogy

UH:Endom 3mm r nagy uterus ez nem túl vékony.. Ez a menstruációm utáni 10napon volt.. Vastagabbnak kéne lennie?

#Teherbeset
2021. jan. 30. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon vékonyka.
2021. jan. 30. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
az uterus az a méhed, az endometrium a méhnyálkahártya. tehát 3mmes méhnyálkahártya, nagy méh.
2021. jan. 30. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Dehogy vékonyka...

Én 11. ciklusnapon voltam dokinál, aznap 4 mm volt a, méhnyálkahártya és mégis megfogant abban a hónapban a babánk :)

2021. jan. 30. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól eltekintve, hogy az endometrium a 3mm, és hogy ezekre a szavakra ráguglizni is lehet - miközben az orvos vizsgál és diktálja ezeket az adatokat az asszisztensnek, nem kérdezed meg, hogy rendben van-e? Én mindig kérdezek, egy sima rákszűrésen is, ha méreteket/számokat mondanak. És amúgy mindig el is mondják, hogy ha nem lenne jó, úgyis szólnának...
2021. jan. 30. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
9. ciklus napon volt nekem 8, arra azt mondták vékony. A teherbe eséshez egyébként min.7 kell (altalaban, ez nem matek, biológia)
2021. jan. 30. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, 9-es, nekem a 11. ciklusnapi 4 mm-re még azt mondták, rendben van, és ugye teherbe is estem akkor, szóval szerintem ezt is orvosa válogatja... Mármint, hogy mit mond jónak.

Mikor 5 hetesen mentem 0. ultrahangra, akkor volt 12-13 mm a méhnyálkahártya, arra már azt mondták, még van vastagodva.

2021. jan. 30. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A nyálkahártya vastagsága elsősorban attól függ, hol jár az ember a ciklusban. Ovukor és utána a 3mm nagyon kevés, akkor kb 9mm-től számít jónak beágyazódáshoz. Menstruáció után, amikor még nincs kifejlett új endometrium, akkor a 3-4mm normális lehet, pláne ha később ovulál a kérdező.
2021. jan. 30. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de teljes össze vagyok zavarodva! Nem nem mondanak itt semmit.. Ezért is irtam ide nagyin szeretnenk babat de nem akar jönni.. Szedem a mehpempő meg e vitamin.. De meg a papíromra ra volt írva r nagy uterus jo diónyi cyst resis tap nem ertem hogy a méhemnel lenne ciszta aztan meg odav volt irva jo ovarium 35×26 es bal ovarium 25×16 kevert echogenitásu cyst képlet.. Hogy a petefeszkembe is lenne ciszta.. 10 nap múlva mennyek vissza azt mondták ovarum panel erdmenyert..
2021. jan. 30. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!