Aki ért a hőgörbéhez mondana véleményt ?
Szerintetek volt ovuláció? Ha igen mikor kb ?
Ciklus 13 napjan voltam uh.-n akkor meg csak a jobb oldalt egy 30 mm beverzett cisztat alatta egy 28mm tüszőt
És a bal oldalt egy dom. Tüszőt lattak . Douglasban folyadek.
Emelkedhet a ciszta miatt a hőm ? :(
Peteeres utan progeszteront kene szedem mar elkezdhetem ?
Juj, ez nem a legjobb app a méréshez, ha tudsz angolul mindenképp a FertilityFriendet ajánlom, mert itt nagyon összecsúsznak az adatok.
Ovuteszt (meg konkrét orvosi vélemény) nélkül csak tippelni lehet, de a január 20. nem lehetetlen, vagy legkésőbb 2 nappal később. Mondjuk nem írtad hogy a baloldali domináns tüsző mekkora volt? Annak az akkori méretéből is lehet következtetni, azt hiszem 20-22mm-nél repednek meg (majd kijavít az, aki ebben jobban jártas :)).
Ha csak a hődet nézném, azt mondanám a 19-e se kizárt, de ugye te meg 20-án(?) voltál UHn, és még ott volt a tüsző, azt meg csak látná a doki, ha kiszabadult volna a pete. (Bár nekem is volt egyszer olyan, hogy luteális közepén beközölte a doktornő hogy van egy domináns tüszőm és nem hiszi el hogy már 7. DPOn vagyok - holott a hőmnek volt igaza a ciklusom hosszát illetően, csak egy másik nagyobb tüszőt láthatott.)
Mondott a doki valamit a cisztára? Az se tűnik jó jelnek hogy mellette van egy másik nagy tüsző, abból is ciszta lesz sajnos ilyen méretekkel, drukkolok hogy kiürüljenek miharabb. De tőlük tuti nem emelkedik a hőd, az csakis a progreszterontól marad fenn hosszú távon, amit a sárgatest (megrepedt és visszamaradt tüsző) termel, és úgy tűnik, valami csak megrepedt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!