Lombik esetén hogyan mondják el az eredményt?
Kedden lesz a leszívás. Gondolom utána a lábadozóban annyit mondanak, hogy hány petesejt lett. Aztán a megtermékenyült embriókról telefonon értesítenek?
Majd 2 hét múlva ha megyünk a vérvételre,- vagyis megyek egyedül mert párom ugye nem jöhet be- akkor ott közlik és bőgve kell a várón átmásznom, ki a kocsiig és ott beülve közölni a párommal? Belegondolva ez nem annyira tetszik. :(
Miért kellene " bőgve átmászni a várón"???? Miért akarsz bőgni egyáltalán???
Azt hittem, csak felnőtt embereknél végeznek lombikot, nem óvodásoknál!
Én a vérvétel reggelén csináltam otthoni tesztet, így otthon tudtam meg a rossz hírt.
Egyébként igen, leveszik a vért, majd egy idő múlva behívnak, és a doki közli az eredményt.
Szerintem simán szabad orvosi váróban bőgni. Rossz hírt kapsz, sírsz, ennyi. Vagy a meghatottságtól a jó hír miatt, mindegy. Senki nem fog ujjal mutogatni rád.
Az persze rossz érzés ha az ember mellett nem lehet ilyenkor ott a párja.
Iszonyú érzéketlenek vagytok!
6 év próbálkozás után ha megtudnám, hogy terhes vagyok, biztosan elsírom magam. És igen, a 6 év alatt egyetlen egyszer nem láttam pozitív tesztet....
Örülök, hogy nektek nem kellett ezeken keresztül menni és ha rossz híg, ha jó, fapofával tudjátok fogadni a hírt.
A negatív nem biztos, hogy sírásra késztetne, mivel megszoktam....
5ös vagyok.
De keresztül mentem. 9 lombik van a hátam mögött. De a labor eredményt akkor is telefonon fogod megkapni.
3-as vagyok.
Én személyesen a dokitól tudtam meg, úgyhogy ez intézményfüggő.
"A negatív nem biztos, hogy sírásra késztetne, mivel megszoktam...."
Sajnos én is ezt gondoltam, de annyira bíztam a lombikban, hogy mégis szíven ütött a sikertelenség... Hazafelé a kocsiban is elsírtam magam ugyanúgy, mint reggel a tesztnél. Nemsokára kezdjük a következő stimulációt.
Nektek sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!